• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
eska dziękuję, że pytasz. Wyzdrowiałam, tylko leżeć muszę, bo w przeciwnym razie mam silne bóle i napięcia brzucha, no i Mały się wtedy buntuje. W czwartek mam wizytę u gina, może szyjka się skraca, sama nie wiem... ale jak leżę to jest w miarę ok. A jak Twoje samopoczucie?

Michalina????

reklama
Celta! Ale super powiało optymizmem! Trzymam kciuki za Twoje II na teście owu, one tez bardzo cieszą! Jesteś niesamowita:)

ja sie dopisuje na listę, termin @ mam na dzisiaj, jeszcze nie przyszła, ale juz plamie. Czekam sobie spokojnie na nią:)) a kolejny cykl raczej stracony, bo jadę na wyjazd służbowy akurat w dniu płodne. Buuuuu...

Madziorrek - odezwij sie, jak samopoczucie?

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 23.09.2014
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Kobietka
- termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana -
termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 8 pażdziernik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013

Celta witaj mówisz, że się badasz od a do z i super może coś wyjdzie, a śbieg już padał w tamtym tygodniu także wiesz mężuś codziennie w piecu pali, ja juz tak się przyzwyczaiłam do łózkowic, że aż wsty:))) pozdrawiam Cię io całuje

Marcela ja już tez jestem zdrowa i leżę i powiem Ci, że jak Cie ino kłuje itd to tylko leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć to jest klucz do do sukcesu także leż i się nie przejmuj i zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :)*

Suana kciuki trzymam mocno zaciśnięte

Agawa tak samo kciuki zaciśnięte i miłej podróży do Dubaju przynajmniej kości wygrzejesz i może to jakoś wpłynie na wszystko i zobaczysz te 2 kreseczki w końcu:)

Jestem, melduję się, przepraszam, że zniknelam na pare dni - musialam od kompa odpoczac :))
U mnie wszystko ok, poza 2 rzeczami: 1. zgaga - nie moge spac przez nia,,,
2. cos mi sie stalo ze co 2-3 noce budze sie z uczuciem jakby serce mi nie bilo i nie moge oddychac - dzus az krzeczalam i moj maz sie wystraszyl... ale po minucie przechodzi...
i jakos brzuch mnie boli ostatnio.... generalnie ciaza przestaje mi sluzy...

bakalia nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic co poczulas... sciskam Cie strasznie mocno
martoocha cudnie ze juz znasz termin :)ale ten czas szybko minal :)
eska to gdzie Ty mieszkasz ze snieg juz mialas?
Celtus nasz kochany optymiasta :)

Michalinko w Nowym Tragu, Twoje serce to nic innego jak nerwica i stres miałam kiedys to samo więc musisz kochana wyluzować i odpoczywać, odpoczywać i jeszcze raz odpoczywać i nie stresowac się niczym!!!!!!!

wiesz co, to mozliwe, ja kiedys mialam nerwice jak nie moglam w ciaze zajsc i mialam stresy w pracy.... wiec mam nadzeje ze ona mi nie wraca, ale powiem Ci ze teraz sie stresuje tym jak ide spac ze znow to samo bedzie, a ja sie tego boje...

To jest właśnie nerwica lękowa ja już myslałam, że cos mam z sercem i u wujka na ekg wylądowałam więc on mnie uświadomił co mi jest pewne stresy wychodza własnie na jesień i tak sie objawiaja ja też budziłam sie w nocy z krzykiem.....musisz sie uspokoić troszkę i może melisa jakaś na noc

Ja na nerwy brałam to:
i-labofarm-tabletki-uspokajajace-x-60-tabl.jpg

Nie wiem czy można w ciąży ale poza to polecam.
Nowy Targ - spędziłam tam tydzień urlopu - całe 7 dni lało :happy: to chyba było jakieś 3 lata temu

Załączniki

• i-labofarm-tabletki-uspokajajace-x-60-tabl.jpg
    i-labofarm-tabletki-uspokajajace-x-60-tabl.jpg
    90 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Ja uwielbiam góry, znaleźliśmy fajny nocleg (cały domek dla nas) i wystarczyło :)
a że pogoda była jak była to nie nudziłam się z mężem :rofl2:
Jak się pochodzi z nad morza to potem jeździ się tylko w góry i ich okolice

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry