• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej kochane jakos weny u mnie ostatnio brak :(

bakalia dostac taka paczke to strasznie smutne ja mam teraz jakis spadek formy wiec pewnie jakbym dostala to poryczalabym sie jak bobr

michalina III trymestr jest najciezszy wiecej przeszkadza tam szczyka tu boli jak staruszka sie mozesz czuc ale to juz i tak blizej niz dalej dasz rade :)

no i wiecej nie pamietam co napisac :( ................ tak mi dzisiaj smutno jakos

Mika ja tez nigdy nie stosowałam więc nie pomoge też ale są tu ekspertki zapewne i pomogą, a mówiłam po burzy słonko jest

Michalina, Patriziza spadamy do spania jutro będzie lepiej:) Miłych snów dziewczynki

celta - a u Ciebie co nie tak z tarczycą? no i ile trwają twoje cykle, że owu tak późno u Ciebie?
bakalia
- niestety .. ale czasami i płacz jest potrzebny, a nam szczególnie. Jeszcze Ci się przyda ta paczka, zobaczysz:) I to prędzej niż myślisz:*
mika
- Testy Owu - druga krecha, powinna być ciemniejsza w przed dzień owulacji, jeżeli nie jest - może być mały problem..No i też w jakich dniach robisz testy? Bo ja np okazuje się,że mam owulację mega późno.. bo w zeszłym miesiącu w 18 i 19 dniu miałam dwie ciemne krechy, a w tym miesiącu pojawiła się wczoraj krecha,czyli w 20 dc.. więc gdybym robiła od 10 dc, to też by mi nie wychodziło nic...ale też ktoś mówił, że nigdy mu nie wychodziły dwie krechy a owulka była.. a jakie w ogóle masz testy? Gdzie kupiłaś?

Głowy w górę dziewczynki, jutro będzie lepiej :*

iiiiiiiiiiii ja dopisuję się do listy, mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu wszystkie nazwiska najpóźniej znikną z tej listy ;-)

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 23.09.2014
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Kobietka
- termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana -
termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 8 pażdziernik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Pietrucha - termin niechcianej@: ok. 3 października 2013

Mika ja stosuję testy owu - takie najtańsze, z allegro. Zazwyczaj przez 2 dni z rzędu mam drugą kreskę dosyć ciemną, mniej więcej taką jak testową. Bladą mam na kilka dni przed i po. Ale tak jak pisze Pietrucha, nie wszystkim dziewczynom wychodzą testy a owu jest - jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, może wybierz się do lekarza? Niech zrobi Ci monitoring cyklu i będziesz wiedziała jak się sprawy mają.

reklama
Mika, ja robiłam testy, ale krótko. Bo u mnie dla odmiany wychodziły testy II wyraźne mniej wiecej podobne krechy przez tydzien! Ha! Gdzieś wyczytalam, ze każda kobieta ma inny poziom tego LH w moczu i być moze to jest odpowiedz dlaczego jednym wychodzę słabe, a innym mocne kreski. I jeszcze wyczytalam, ze u niektórych poziom LH rosnie do max juz po owulacji. Teraz źródła nie przytoczę, ale byłam mocno zdziwiona. I wiecej nie robię testów, posilkuje sie temperatura.

Ewikewik - to &&&&&&& . A co! Niech sie uda!

Marcela, Michalina, dajcie o siebie, bo Widze ze Wam trudy ciazy zaczynaja doskwierac. &&&&& żeby wszystko było dobrze i szczęśliwie.

Ogladalam dziś Avatara! Kocham ten film. Musze wersje 3d sobie kupić, żeby w domku na stresa sobie oglądać.

Milych snów Laseczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry