Cześć Dziewczyki! Mi wyszły wczoraj wieczorem dwie grube krechy... ale na teście owulacyjnym. No w końcu! Dwa cykle nie wychodziły testy ani te z allegro ani te apteczne. A na tym wczorajszym aż miło popatrzeć

nie ma wątpliwości czy + czy -, grube, tłuściutkie, wyraźne obie krechy. Mimo , że poprzednio robiłam dwa razy dziennie, nie wychodziły, a tempka wskazywała na to, że owulacja jednak była. Tak więc nie można wierzyć tak na 100% testom, może u mnie po prostu pik był tak krótki, że nie zdążyłam oznaczyć? A co do tych testów z allegro - jak miałam niebieskie wychodziły super, sprawdałam nawet z aptecznymi, wszystko się zgadzało. Teraz kupiłam nową serię - zielonych i te są nie za bardzo. Porównałam wyraźnie dodatni test apteczny i ten z allegro (zielony) ,i na te ostatnie trzeba chyba traktować jako dodatnie nawet gdy kreska testowa jest ciut jaśniejsza od kontrolnej, w ogóle nawet ta kontrolna jest mniej intensywna.
Celta- dam Ci namiary na dwa sprawdzone miejsca, wyśle Ci na priva ale później OK? Ale ogólnie polecam stronę
http://www.homelidays.co.uk/ - mozna znaleźć naprawdę super miejsca do wynajęcia na całym świecie, my od paru lat korzystamy, warto spojrzeć na opinie przy wyborze miejsca.
Martoocha- &&&&&&& Kolejne dziecię powitamy
Ozila- u Ciebie też mknie suwaczek. Wiesz już czy chłopiec czy dziewczynka?
Staraczki &&&&&&&&&& Czy któraś z listy sierpniowo-wrześniowej zafasolkowała, bo mi umknęło? Oprócz
Eski oczywiście (już 10 na suwaczku u Ciebie

&&&&&&&&&&&),