• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ozilka czemu cesarka??
Ja Wam zazdroszczę tych cesarek - ja się panicznie boję porodu....

a wiecie, że w Piotrze i Pawle mają wino bezalkoholowe - białe, różowe i czerwone :D i Sobie zakupiłam i po 6 miesiącach wygłodzenia winowego mogę powiedzieć, że PYCHAAAAA :DDDDD

reklama
Ozila- ale tam u was państwowe szpitale wyglądają jak u nas prywatne (przynajmniej tak mi M. mówił).. nie mów że jedziecie do Hunter Valley? jak tam byliśmy ostatnio to okropnie się narąbaliśmy.. kierowca busa chciał nas niemalże wyrzucić w środku drogi :-p

Michalinko- polecam piwo BAVARIA- 0%- jest naprwdę smaczne (tylko koniecznie trzeba schłodzić). Wszystkie imprezy z nim obleciałam ;p

No i oficjalnie jesteśmy już ze Stellą gotowe na poród. Obie wyprane, wyprasowane i spakowane :)
Malutka ma śliczna torbę a w środku każdy komplecik oddzielnie zapakowany w torebki z suwakiem (takie jak na kanapki:-p). Generalnie strasznie jestem z siebie dumna:laugh2:.
Dzięki za kciuki kochane.. ja też kciukam za Was wszystkie!

AH! tak w ogóle podzielę sie z Wami moim odkryciem.. śliczne mają ciuszki dla maluszków w Kappahl.. i ta bawełenka taka mięciuchna że szok! :) no ale troszkę drogie.. ale coś za coś:-p

Ostatnia edycja:
haha martoosia no pewnie , ze Hunter Valley:-D no kurcze i nie moge pic no!!! Wiec tylko widokowo tym razem...co do szpitali to zgadzam sie, ze wygladaja super i nawet prywatny od dobrego publicznego sie tak wiele nie rozni;-)

michalinka bo wiek moj i po ogolnych przejsciach tak zadecydowal, zreszta ja wole i tylko sie go zapytalam, od razu potwierdzil, ze tez tak mysli;-)

Ostatnia edycja:
oh Ozila- to współczuję:-p nawet serów pleśniowych za bardzo nie możesz..:sorry:.
michalinko- ja już jestem tak sfokusowana na zobaczenie Stelli-że już praktycznie tylko o tym myślę..łapią mnie jeszcze czasem lęki.. "żeby była zdrowa", "żeby ładną miała wagę", itp itd.. ale już niedługo...tylko 13 dni!:-) i moje największe marzenie się spełni!

No nie moge:baffled: w ogole, a plesniowe to moje ulubione..z winem Shiraz...teraz .tylko jak podsmaze, tu w ogole tak wariuja z ta listeria i tym co mozna jesc co nie, ze kurcze ja to jezeli juz wedline jem to w microfalowce grzeje i w ogole cuda wyprawiam, ech..
no to odliczanka!!!!!!
A ja pamietam chyba jak bylas na moim etapie....juz Was wtedy czytalam...i 3 mala kciuki za Ciebie...Stellcia bedzie piekna i zdrowiutka zobaczysz, mow do brzuszka lub spiewaj, wiesz, ze moj syn zaraz poznal moj glos i ucichl, patrzac na mnie-poznal! Spiewalam i mowilam do brzucha;-)

teraz Ty musisz (prosze) 3 mac za mnie - do konca!

Cześć Dziewczyki! Mi wyszły wczoraj wieczorem dwie grube krechy... ale na teście owulacyjnym. No w końcu! Dwa cykle nie wychodziły testy ani te z allegro ani te apteczne. A na tym wczorajszym aż miło popatrzeć :) nie ma wątpliwości czy + czy -, grube, tłuściutkie, wyraźne obie krechy. Mimo , że poprzednio robiłam dwa razy dziennie, nie wychodziły, a tempka wskazywała na to, że owulacja jednak była. Tak więc nie można wierzyć tak na 100% testom, może u mnie po prostu pik był tak krótki, że nie zdążyłam oznaczyć? A co do tych testów z allegro - jak miałam niebieskie wychodziły super, sprawdałam nawet z aptecznymi, wszystko się zgadzało. Teraz kupiłam nową serię - zielonych i te są nie za bardzo. Porównałam wyraźnie dodatni test apteczny i ten z allegro (zielony) ,i na te ostatnie trzeba chyba traktować jako dodatnie nawet gdy kreska testowa jest ciut jaśniejsza od kontrolnej, w ogóle nawet ta kontrolna jest mniej intensywna.

Celta- dam Ci namiary na dwa sprawdzone miejsca, wyśle Ci na priva ale później OK? Ale ogólnie polecam stronę http://www.homelidays.co.uk/ - mozna znaleźć naprawdę super miejsca do wynajęcia na całym świecie, my od paru lat korzystamy, warto spojrzeć na opinie przy wyborze miejsca.

Martoocha- &&&&&&& Kolejne dziecię powitamy :)

Ozila- u Ciebie też mknie suwaczek. Wiesz już czy chłopiec czy dziewczynka?

Staraczki &&&&&&&&&& Czy któraś z listy sierpniowo-wrześniowej zafasolkowała, bo mi umknęło? Oprócz Eski oczywiście (już 10 na suwaczku u Ciebie :) &&&&&&&&&&&),

Ostatnia edycja:
malgonia super, to trzeba dzialac!!!!

jeszcze nie wiem, bo mi pani powiedziala ( typowo australijskie) ze ich firma ma zasade nie mowic na genetycznym jaka plec i ona nie jest upowazniona mi powiedziec...no i mi nie powiedziala, bo stwierdzila, ze skupia sie na czym innym.(tu zadnych domyslow nie ma, czarne albo biale i nie moze byc na 60% hm) Lekarz mi powiedzial , ze mi powiedza na tym 19-20 tydz na pewno;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Haj laseczki

Martocha super ale fajowo, kurcze niedługo będziemy ciotkami :)))) Sama zapominam jak to się robi więc Cię rozumiem XDD

Ozila ja już mam objawówkę w pełni i jeszcze te okropne wzdęcia, nie macie na to jakiegos sposobu???

Malgonia do roboty proszę XDDDD i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Michalina nie bój się porodu ja się tak panicznie bałam ale po tych przejściach to boję się jedynie swojego cienia hahahha

Madzia i reszta ściskam Was:)*

Ja dzis byłam na badankavh i babka mi 3 razy trafiała do żyły nlo by ją szlag wrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry