martOocha
Nowy Rok-Nowe Marzenia
Dzięki kochane :*
Ozila- ja to tak wariowałam,że w ogóle wędliny nie jadłam.. bo sobie wbiłam do głowy że przecież oni kroją tą wędlinę na brudnych krajalnicach gdzie kroją też surowe mieso
. A uwielbiam wędzoną szyneczkę..
Wszystkie owoce całą ciążę PARZYŁAM.. ręcę prawie non stop myłam..tak że miałam ciagle wysuszone.. Jak szliśmy do knajpy to jadłam tylko gotowane rzeczy (bo przecież na pewno nie myją warzyw
, itd...)
ze wszystkim tak wariowałąm..ale dawało mi to złudzenie jakieś kontroli i dobrze się z tym czułam..
Ozila- no jasne że będę trzymać kciuki! i będę pilnować żebyście o głupotach nie myślały! (taka mądra jestem teraz
). Co do płci to to samo robią w Anglii- podobno niektóre kobitki różnych innych wyznań mogą 'odtrącić' (usunąć) dziecko jak okaże się dziewczynką.. dlatego stndardowo nie informuje sie o płci aż do 20 tc..
U mnie w 13 tc powiedział lekarz że 'nic tutaj nie stoi- na 80% dziewucha'
A staraczki- bzykajcie się ile wlezie bo potem szlaban może Was spotkać.. ja już postuję od lutego.. praktycznie zapomniałam jak 'TO' się robi
.
Ozila- ja to tak wariowałam,że w ogóle wędliny nie jadłam.. bo sobie wbiłam do głowy że przecież oni kroją tą wędlinę na brudnych krajalnicach gdzie kroją też surowe mieso
. A uwielbiam wędzoną szyneczkę..Wszystkie owoce całą ciążę PARZYŁAM.. ręcę prawie non stop myłam..tak że miałam ciagle wysuszone.. Jak szliśmy do knajpy to jadłam tylko gotowane rzeczy (bo przecież na pewno nie myją warzyw

, itd...)ze wszystkim tak wariowałąm..ale dawało mi to złudzenie jakieś kontroli i dobrze się z tym czułam..
Ozila- no jasne że będę trzymać kciuki! i będę pilnować żebyście o głupotach nie myślały! (taka mądra jestem teraz

). Co do płci to to samo robią w Anglii- podobno niektóre kobitki różnych innych wyznań mogą 'odtrącić' (usunąć) dziecko jak okaże się dziewczynką.. dlatego stndardowo nie informuje sie o płci aż do 20 tc..U mnie w 13 tc powiedział lekarz że 'nic tutaj nie stoi- na 80% dziewucha'
A staraczki- bzykajcie się ile wlezie bo potem szlaban może Was spotkać.. ja już postuję od lutego.. praktycznie zapomniałam jak 'TO' się robi
.
Ostatnia edycja:

jak ten czas szybko leci