• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mika no duży wzrost, jutro sie okaże czemu, ale głupek wpisał jedną cyfrę za dużo, albo ciaża mnoga :D wiem, ze masz dziś cieżki dzień, więc moze napij sie dzis meliski i spróbuj wcześniej isć spać. a wcześniej kąpiel w ciepłej (ale nie gorącej) wodzie i niech mąż masaż stóp Ci zrobi!!!!!

I pojedź na USG jak ona mówi żebyś przyjechała!!

reklama
Mika domowy zestaw do usg powinien być załączany do karty ciąży – ile to by zaoszczędziło stresów :) PIĘKNA BETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może bliźnięta? :) Wspaniale wieści!!! I leć na to usg jak możesz – zawsze będziesz spokojniejsza!
Michalinka ja wizytę mam teraz 17.10 (3 tyg od ostatniej), a następną nie wiem. A w grudniu to najchętniej zamieszkałabym w przychodni :) Ja z miesiączki mam termin na 20.12, ale z każdego usg na 12.12 – więc też mam nadzieję, że wyrobię się przed świętami :) A co do zakupów w KappAhl to ja ostatnio skusiłam się na ten kombinezon dzianinowy z króliczkiem :) chciałam szary ale nie było rozmiarów, więc kupiłam kremowe, i tonę ciepłych skarpetek :)

Jezu Mika, nie tak od razu, każ zrobić drugą bętę! Też pomyślałam o tym zasniadzie, ale czy to nie za szybka diagnoza i decyzja?! Poproś o drugą betę i drugie usg. Trzymaj się i nie poddawaj. Jeśli to zaśniad, na tym etapie łyżeczkowanie powinno wystarczyć. Ale może jednak się mylą, ja jeszcze wierzę.

Ostatnia edycja:
Mika Nie mów, że nic dobrego... Teraz będą same dobre rzeczy!!! Jak już trochę odpoczniesz, poukładasz sobie w głowie wszystko... Teraz, za chwilę będzie już tylko dobrze!!!!!!!!!!!! Ściskam Cię, nie smuć się, już będzie dobrze...

Ostatnia edycja:
Kochane, przepraszam ale nie dam rady nic nadrobić..jeszcze w szpitalu jesteśmy.
Chciałam ciotkom pojazać na szybko parę fotek mojej księżniczki :)
Stella1.jpgStella.jpg
malutka traci na wadze, wiec laktator poszedl w ruch..moje brodawki są plaskie i duze (ciezko jej złapać)..Wiec karmienie z cycka na razie odpuszczam.. bo tylko malutka się denerwuję a ja wariuję ze stresu i nieumiejętności przyłożenia małej..ale mleczko moje je :)
Dzisiaj też mała bilurbinka pojawiła się u malutkiej, więc czekamy na jutrzejszy wynik- mam nadzieję że będzie w normie. Trzymajcie kciuki cioteczki!
Mam nadzieję,że u Was wszystko pomyślnie się układa..jak tylko się ogarnę rozpocznę odrabianie zaległości..

Załączniki

• Stella1.jpg
    Stella1.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 70
  • Stella.jpg
    Stella.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 61
mika.......... Bardzo mi przykro, bardzo! Wydaje mi się, że wiem jak się czujesz, ale na pewno Twoja rozpacz jest większa niż potrafię to sobie wyobrazić. Ale Kochana, może nie wszystko stracone. Może to nie zaśniad? Jakoś za szybko by się ujawnił. Prócz bety nie było żadnych objawów, ani krwawienia ani nic! Zobaczysz co będzie dalej, mam nadzieję że masz tam kogoś komu ufasz i kogo możesz poprosić o dokładne badania. Jesteś młodą kobietą, nic nie będą Ci wycinać! I wiele dobrego jeszcze spotka Cię w życiu. Jestem tego pewna! Rozumiesz??? Ściskam Cię bardzo mocno, trzymaj się.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry