• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika cholerne zycie, to niesprawiedliwe ze musisz tak cierpiec!!!! Moze trudno w to teraz uwiezyc ale jeszcze duzo dobrego przed Toba przeciez po kazdej burzy w koncu wychodzi slonce, przytulam :)

Martoocha Mala jest cudna gratulacje! Duzo zdroowka Wam zycze :D

Pozdrawiam reszte zalogi i witam nowe Aniolkowe Mamuski [*] swiatelka dla Waszych Aniolkow

mika tulę mocno z rana. Oby ten dzień przyniósł Ci nowe, lepsze wiadomości i nowe siły!
Ja wiem, że to może tylko takie gadanie, ale wierzę w to, że nie dostajemy na swoje barki czegoś czego nie jesteśmy w stanie znieść. Przetrzymasz ten szpital, wrócisz do domu i po pewnym czasie zerkniesz na męża i stwierdzisz, że jesteś szczęśliwa.
I nie miej żadnych wyrzutów sumienia, że Mama, czy Teściowa dzwonią zapłakane.. To wspaniałe, że masz w nich takie wsparcie! Jestem pewna, że każda z nich chciałaby Ci nieba przychylić. Masz cudowną Rodzinę, kochanego męża, jesteś dzielną młodą kobietą. Poradzisz sobie. Jestem tego pewna!
Ściskam mocno, bardzo mocno. Szkoda, żeś z tej stolicy. Wsiadłabym w auto i podjechała...
Buziaki!

Marta Stella jest śliczna :-), gratuluję. Życzę Wam jak najszybszego wyjścia do domku, a póki co niech mała je, przybiera i zbija bilirubinę.
Trzymaj się i odpoczywaj!

Mika - czasami brakuje słów, aby Pocieszać. Czasami brakuje nam sił, aby walczyć dalej. Mamy to szczęście, że żyjemy, że możemy walczyć. Nasze Aniołki walczyła najdzielniej i nauczyły Nas jak żyć, były na świecie Tylko chwilkę, ale jak mocno przekazały nam - MAMO walcz o każdy dzień. Życie jest cudem. Po mimo wszystkich przeciwności losu - musimy wstać, walczyć dalej o swoje marzenia. O lepsze jutro. A dlaczego? Bo tego właśnie chcą Nasze Aniołki. Tymuś patrzy na Ciebie i jest z Tobą w tych ciężkich chwilach... Pewnie siedzi na Twoim ramieniu i dotyka malutką rączką Twą buzię i ociera łzy. Wierzę, że dasz radę. Jesteś wspaniałą córką, żoną, matką, przyjaciółką. Młodą i doświadczoną życiem. Walcz proszę dzielnie, jak Nasze dzieci. Nie poddawaj się - na pewno czeka nas coś pięknego w tym życiu. Nasze marzenia w końcu się spełnią!
Całuję Cię mocno i tulę do serca:*

Mika.. tak mi przykro... wiem jak to jest kiedy jeszcze do końca się człowiek nie otrząsnął z jednego cierpienia i już wpada w drugie.
To tak jakby cały świat sprzymierzył się przeciwko Tobie...
Pietrucha tak ładnie napisała, ja bym tego lepiej nie ujęła! Trzymaj sie kochana i dawaj nam znać!

Mika, straszne sa wiadomości od Ciebie, a tak sie cieszylam, ze sie udało. Dołączam do dziewczyn, trzymam kciuki i modlę sie za to, żeby to jednak była pomyłka. Trzymaj sie kochana! Jestem z Tobą!

reklama
mikus...tak brak mi slow, mialam jeszcze cos napisac wczoraj...ale po prostu brak mi slow w glowie...3 maj sie sloneczko dzielnie, dziewczyny tak pieknie Ci napisaly, ze podpisuje sie pod ich pieknymi slowami...
musisz tylko wiedziec, ze wszystko sie z czasem ulozy i bedzie dobrze zobaczysz!

martoosiu gratulacje, piekna , slodka dziewuszka:-)

ja nawet nic nie bede pisac o sobie....napisze jutro
czekam a wiesci od miki

pietrusi a Ty jak tam? Masz wyniki drugiej bety?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry