Kochane dziewuszki moje!
myszka i izka pieknie rosna Wam te dzieciaki:-)
eska to niezle dalas

ostra babeczka z Ciebie, dobrze, ze przeprosil , ja czasem tez mam ochote mojego rozszarpac;-)
lebara wiem, ze to trudne, ale musisz przez to przejsc i byc dzielna! 3 maj sie.
gosiak witaj, tez sie 3 maj, trzeba przez to przejsc niestety...u Ciebie bylo bardzo wczesnie, wiec krwawienie nie powinno bys jakies straszne i chyba po okresie juz bedziesz mogla sie starac znowu, takze glwa do gory kochana:-)
u mnie ciag dalszy....chyba wyladuje w psychiatryku!!!
rano jak wstalam to zaczelam tak plamic, ze to normalnie jak prawie okres wygladalo, tyle ze bardziej brazowe i mniej, no ale stwierdzilam, ze jedziemy na emergency, bo cos chyba jednak za bardzo plamie...
Juz wrocilam, wycxekalam sie okropnie, ale juz w szpitalu na dziale w ktorym bede rodzic,bo mnie tam poslali od razu- sprawdzili tetno i szyjke taka bardzo mloda lekarka sprawdzala dwa razy! Bo nie byla pewna czy szyjka zamknieta, bo mam tam ta stara krew podobno troche tego jest z ktorej plami, a mnie tak bolalo jak sprawdzala ze chol....ka...by wziela, wymiedolila brzuch w kazda strone , pozniej przyszla polozna sprawdzila tetno- tez ok i akurat moj doktor robil cesarke, wec skonsultowali sie z nim i ona wrocila i mowi ze wszystko ok i mnie puszczaja do domu-ufff- ale nie przyszedl...tylko przekazal....
po drodze wychodzac przez przypadek wpadlam na doktora i mi powiedzial, ze mam sie uspokoic teraz bo wszystko jest dobrze i skoncze u psychiatry wczesniej...mam z nim mieszane uczucie...za to polozne przemile i oddzial no obled- super! Ze az mi sie zachcialo sn rodzic! Hihi
ide cos zjesc kobietki, bo glodna jak wilk, napisze jeszxze cos pozniej :-)
marcelka, michalinka, madziorek, celta, madzia, pietrusia, mika pozdrawiam tez i buziaki dla Was wszystkich!!!!!
no mam nadzieje, ze przez te plamiaste historie mnie do szpitala wariatkowa nie wsadza! Ale normalnie powiem Wam, ze mialam ochote tam zostac, zeby mnie do aparatury podlaczyli i sprawdzali codziennie hehe, no cos juz z glowa szwankuje mi
no i Was doczytam! fantastycznej niedzieli Wam zycze))))