• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc dziewczynki :-)

Witaj zahira strasznie mi przykro z powodu Twojej straty
[*] swiatelko dla Twojego Anioleczka i wierz mi moze to banalnie zabrzmi, ale czas leczy rany choc blizny pozostaja... tak jak juz dziewczyny pisaly placz jesli akurat Cie najdzie, rozmawiaj z najblizszymi beda wiedzieli co sie dzieje (choc nie beda potrafili do konca zrozumiec co czujesz) to wszystko jest jak najbardziej normalne w tej sytuacji jaka nas wszystkie tu dotknela... ale wyjdzie dla nas slonko i tego sie trzeba trzymac w najciezszych chwilach. Pisz jak masz ochote i nie zastanawiaj sie czy beda to radosne czy te gorsze wiadomosci, my tu wszystkie bez wyjatku miewamy wzloty i upadki... i co najwazniejsze nie zadreczaj sie pytaniem "dlaczego" na to nie ma odpowiedzi... Masz niesamowitego meza i dobrze, ze pilnuje Was obojga ;-) juz za niedlugo wszystko sie wygoi i pewnie lekarz da zielone swiatelko na nowe starania, a do tego czasu odpocznij, nie mysl za duzo bo to nie pomaga. Ja wierze, ze tak jak my wszystkie tu nauczysz sie zyc z tym co sie stalo i zaczac nowe starania ( za co trzymam kciuki).

Gatto no prosze, my tez na nowym mieszkaniu majstrowalismy... a od 2 dni mnie strasznie mdli... no nic dzis 12-sty wiec do 18-stego rzut beretem i zobaczymy co bedzie (moze znowu sobie cos ubzduralam;-) taka zdolniacha ze mnie:-D) a jak nie to bedziemy sikac ;-)
No i widze, ze wzielas sie za pomiary to juz duzy krok, nie co ja pisze skok do przodu :-)

Ostatnia edycja:
Ja zaczelam mierzyc temperature z glupia i moze za wczesnie, ale jako, ze zostal mi termometr przy wyrku (bo moj mial goraczke), to wykorzystalam fakt:happy: Teraz zobaczymy jak sie bedzie zachowywac, jak nie zapomne zmierzyc :) Czyli tak dla pewnosci, ze dobrze skumalam: jak temperatura sie podwyzsza to znaczy, ze owulka, trzeba dzialac i wtedy modlic sie, zeby juz nie spadla, dobrze rozumuje????

Gatto, najlepiej mieć termometr tylko dla siebie :sorry: ja np nikomu mojego termometru nie daję..
Po zmierzeniu całego cyklu będziesz wiedziała jak mniej więcej się temp. zachowuje i wcelujesz w owulkę:tak: w cyklu następnym.. albo i w tym :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& działaj zatem kochana, działaj!!!!

Myszka nosz przecież mowiłam że "Ktosik" się zadomowil w brzuszku :tak: ;-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k chcialabym sie wstrzelic jeszcze w tym cyklu, a dokladniej, zeby moj sie wstrzelil :tak:Ja jestem jakas zimnokrwista chyba, mam temperature ponizej normy, albo termometr do doooopy:confused:

Myszka nie sikaj jeszcze, wstrzymaj sie, po co sie narazac na niepotrzebne emocje, moze jeszcze nic nie wyjsc. Cierpliwosci!!

Danatuski dziękuje za odpowiedź .... oczywiście dzwoniłam do mojej gin, ale ona zawsze mnie uspokaja i mówi zeby sie nie martwić, że to nic poważnego... ja jej na to ze w zeszłym tygodniu byłam przeziebiona i ze to moze od tego a ona ze "tak moze byc", no to pytam dalej czy powtórzyć morfologię, a ona że tak mozna i crp jeszcze mam zrobić, no to pytam czy mocz tez robić to stwierdziła ze faktycznie mozna... rece opadaja co za lekarz co ja powiem to ona sie zgadza i tak moze byc, ale sama nie powie od razu zeby robic....mój mąż mówi żeby ja zmienić, ale to już przeszło połowa ciąży to nie wiem.... z drugiej strony strasznie wkurza mnie jej "optymizm" bo też czytałam te wszystkie wypowiedzi dziewczyn o szpitalu i infekcjach.... przepłakałam dwa dni, ale co to zmieni, skoro mówi żeby sie nie przejmować.... tylko zeby dzieciatku nic sie nie stało, kurde a najgorsze to to że ja sie dobrze czuje, nic mnie nie boli...nie wiem skąd te wartości... ach Boże wszystko w jego rękach... ja staram sie uspokoic zeby nie denerwować dzieciątka...a wizyta w środę...

Gatto nie sikam, trzymam do cos po 18-tym ;-) hehehe pecherz mi peknie :-D

Ewelka pamietaj, ze zawsze mozesz isc na konsultacje do innego gina i jesli sie potwierdzi to co mowi ta Twoja to zostan (choc ja do bab ginkow to zaufania za pol grosza nie mam)

Gatto hehe nie jesteś zimnokrwista, poprostu taką masz urodę :happy2: zobaczysz jaką będziesz miała temp. jak owulka się pojawi :tak: kciuki za ten cykl trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewelka umów się do innego lekarza.. dla spokojności.. bo ta kobitka moze i dobre ma podejście że optymistyczna jest.. ale przecież widzi jak się denerwujesz.. powinna troszkę inaczej z Tobą rozmawiać.. chyba że kobiety-ginekolodzy tak mają.. ja mojego lekarza nie oddałabym za żadne skarby a do baby tak jak Myszka - się nie wybieram..
Musisz się wyciszyć i uspokoić - tak jak piszesz - dla dobra Dzidzi, a ja wierzę ze wszystko jest w należytym porzadku :tak:
Myszka - nie sikaj jeszcze, bo nawet jak Jajo zostało "zastrzelone";-) - druga krecha może być jeszcze słabiutka.. wiem ze ciężko ale poczekaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiem kochane, wiem... i najpierw trzeba isc do apteki po test^^ wbrew pozorom nie jest az tak ciezko z tym czekaniem. Pracowalismy co drugi dzien, wiec bylabym zdziwiona gdyby @ przyszla. Z obserwacja sluzu to po porodzie roznie bywa, przynajmniej u mnie, no i te cykle kazdy inny:-D to trzeba bylo wziac sie ostro do roboty ;-) no zobaczymy w sumie juz nie dlugo, a w srode 18-tego ide znow w sprawie pracy... to mnie w cale optymistycznie nie nastawia

reklama
Czyli w poniedziałek po test.. albo we wtorek aby nie kusiło wcześniej ;-) :tak: i w środę meldujesz się kochana z II!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry