• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no i przyszla wredna @... mowilam Wam, ze ja ogolnie zdolna w tym jestem, zeby sobie cos wmowic. Dobre w tym to, ze wreszcie mam 28-dniowy cykl jak wczesniej...

no nic trza otrzec "lzy" i zaraz po @ mierzymy tempke, a od jutra rowerek

aha i zlamalam sie i palilam :-(

Ostatnia edycja:
Myszka tulę mocno.. :-( byłam przekonana że @ nie przyjdzie.. i do tego jeszcze ten stres!!! :no: spróbuj się wyciszyć.. przespać i przez chwilę chociaż nie myśleć o tym dzisiejszym dniu(i kilku wcześniejszych).. wirtualnie Cię mocno ściskam!!!!

Aniu teraz zajme sie sprawa Sary, to cofanie sie wstecz ma na mnie wiekszy wplyw niz myslalam. Pomierze temperaturke tak dla treningu ;-) i powalcze o te cholerne papiery... a potem zobaczymy

Ajajajaj, Myszka tuli tuli:-(i znow zaczynamy od nowa....

Ani@k no ja w sumie tez nie mialabym niczego przeciw :) Widze, ze tutaj w sumie sie udzielamy ciagle te same....od czasu do czasu ktos sobie przypomni. Tez chcialam sobie posledzic watek po 30tce, ale jakos nie bardzo umialam sie wstrzelic:) Zreszta co za duzo watkow to niezdrowo, potem wszystkie nicki sie mieszaja i juz nie wiadomo co i kiedy, a na watku CCP jest nas od groma :)
W kazdym razie ja jestem najprawdziwszy skorpion:szok:

Gatto ja chyba przypomne sobie ta gorsza strone koziorozca, bo to wszystko mnie po prostu tak juz wku... ze az mnie sama zaczyna to przerazac

wyglada to tak idziemy do punktu A i tam chca papierek a1 z punktu B. W punkcie B dostaniesz papierek a1 jak masz papierek a2 z punktu A. Wracasz do punktu A po papierek a2, ale ten dostaniesz jak masz b1 z punktu C. W punkcie C dadza to co chcesz jak masz a1 i a2... i tak w kolko. A teraz jeszcze sie dowiedzielismy, ze zamiast a1 i a2 wystarczy c1 z punktu A...
a dla punktu A nasze dziecko nie istnieje... no i mnie trafilo jak nie istnieje jak mamy zdjecie? mamy papier z imieniem nazwiskiem data urodzenia... az nasuwa mi sie pytanie, to co ja mam na tym zdjeciu do cholery????:wściekła/y::szok::confused:

zrozumialabym gdyby robili takie problemy bo byl pusty pecherz plodowy, poronienie tez bym jakos przelknela... ale kur... to bylo dziecko zdolne juz do zycia...gdyby nie konowal mial dyzur... az sie zagotowalam

Boże Myszka.. jak to czytam aż się wlos na głowie jeży..:no:
Bezsensowność ludzka jest nie do ogarnięcia.. bezsensownosć i ludzka i urzędnicza.. ci wszyscy którzy działają na zasadzie durnowatych przepisów albo durnowatej niewiedzy poprostu przerazają..
Nie wyobrażam sobie tej sytuacji w życiu codziennym.. po prostu sobie nie wyobrazam!!!!
Wyobrażam sobie tylko jak musisz się czuć w takim momencie tych wszystkich ppowracających wspomnień:zawstydzona/y:.. mocno Cię scikam!!!!!

Gatto to jest nas już 3 - ja, Myszka i Ty.. trzeba obmyśleć nazwę "kółka" i zaczynamy działać:tak:;-) a co do "wielowątkowosci" - na poczatku może się i myli - po czasie się wchłania i bez problemu można rozróżnić idee wątkowe:tak:

Zamyśliłam się na chwile.. ile wśród nas jest niesprawiedliwości, głupoty, niemożności i kretyństwa!!! :no: :shocked2: :-(

Ostatnia edycja:
Ani@k a ja jestem koziorożec ;-)
Kółko całkiem niezły pomysł, tylko nie wiem czy mi starczy na nie czasu - czasami ledwie tu zdążę napisać, a jeszcze jakbym miała się na innym wątku udzielać to nie wiem czy będę miała kiedy. Czasu będę miała coraz mniej, bo idzie lato to i spacerów trochę więcej będzie więc mniej siedzenia przy komputerze, a jesienią przyjdzie na świat nasz Bączek wiec podejrzewam że wtedy już wcale czasu nie będę miała...
Myszka2829 bardzo mi przykro... jeszcze wieczorkiem sobie o Tobie myślałam i marzył mi się Twój dzisiejszy pozytywny teścik...
Fajnie że znaleźliście odpowiedniego prawnika, jesteś silna kobieta i poradzisz sobie z własnymi emocjami - bo jak nie Ty to kto hehe ;-). A to że zapaliłaś papieroska się nie przejmuj - niech to nie przekreśla Twojego "nie palenia". Dzisiaj kontynuuj nie-palenie jakby wczorajszy papierosek się wcale nie zdarzył! Najważniejsze, abyś nie zaczęła popalać regularnie.

Na wizytę do ginka idę we wtorek, mam nadzieję że się dowiemy czy jest Kropka czy Kropek - w środę zatem będę mogła podesłać kolejne zdjęcie swojej dzidzi i brzucholka.

reklama
Ania a najlepsze w tym jest to, ze niewazne ile bledow popelnia urzedasy to i tak roboty nie straca... sa jak swiete krowy tutaj nie do ruszenia

Danutaski dzisiaj to mam dzien, ktorego nie mialam jeszcze chyba nigdy. W nic nie wierze, nic mi sie nie chce siedze i wyje z niemoznosci

moglby ten prawnik cos skrobnac do nas, to moze bym nabrala nadziei...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry