Myszko, nasza biedna ;-(
Nie martw się niczym, i staraj się skupić na sobie.
Ani@k ma rację, odpoczywaj teraz i się nie przemęczaj. Wiadomo, łatwo się mówi, no ale co zrobisz- widzisz co się dzieje na tym świecie, jacy ludzie dzisiaj żyją....
Tym bardziej że dostałaś okres, więc staraj zadbać o siebie, napij się zdrowego soku, zjedz owoca, usiądź na fotelu, zrelaksuj sięprzy jakiejś fajnej muzyczce....A tu widzisz- jak na złość jeszcze po papierochy sięgnęłaś z tego wszystkiego....
Ech, szkoda gadać...
Tez Cię przytulam, no i trzymam kciuki za następny cykl. :-) Tylko zregeneruj się troszkę bo to niezdrowe co teraz robisz...
Danutaski, cieszę się razem z Tobą że badania wyszły pozytywnie. Wiedziałam, że będzie dobrze- trzeba być tylko dobrej myśli a nie stresować się za bardzo ;-)
Powiem Ci, że ja też mam tak że w ciągu dnia jak za dużo pochodzę, porobię...to stawia mi się bardzo macica. Wieczorem to odnoszę wrażenie jakbym miała podwójnie podniesiony brzuch do góry. Taki twardy się robi.
Wiadomo, trzeba się oszczędzać, bo generalnie wszystko zależy od rodzaju bólu- niektóre są bardzo niebezpieczne(tfu tfu) .
Chociaż mój lekarz mówi, że po całym dniu pracy to normalne, a bynajmniej często się zdarza że pobolewają nas podbrzusza, jesteśmy przemęczone..
No ale ja wciąż wstaję rano , wiozę dziecko do przedszkola, idę do pracy, wracam to też jakieś drobne obowiązki, kąpiel, bajeczka i spać... I jakoś muszę jeszcze wytrzymać...
Także - DAMY RADĘ ;-) Nie jesteś sama.....
Gatto, Ani@k , tak tak- u mnie to już 19 tydzień biegnie. Wiem, zleciało że hej. Już praktycznie połowkę ciąży mam za sobą...
Wiecie co, wczoraj miałam Wam wkleić wieczorem zdjęcie, ale już nie dałam rady. Zrobię to dziś. Obiecuję...
Choć nie wiem czy na pewno chcecie oglądać wieloryba. Upasiona jestem już nieźle ;-)
Chyba że umawiamy się tak, że Wy też niedługo będziecie pokazywać swoje brzuszki ;-)? Może tak być ? :-)
Trzymam kciuki!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Dziś odebrałam swój wynik po teście obciążenia glukozą- jest wszystko ok. Wynik prawidłowy.
W przyszłym tyg. i tak idę na wizytę do swojego lekarza.
A mała (lub mały) tak dokazuje w ciągu dnia, że aż miło...Szczególnie jak zjem coś słodkiego, to tyle energii ma że hej .... ;-)
Aha, i jeszcze coś - ja też jestem styczniówka ;-) Więc jakby nie patrzeć - sporo nas tu ....
Obiecałam to dodaję....
Chociaż nic nie napisałyście

To ja - wieloryb sprzed 2 dni :-)