Dziewczyny dzieki ze jestescie.Posluchalam was i probuje sie nie przejmowac praca.Ide bo musze,wiec narazie nie sprawia mi praca przyjemnosci,ale niestety wczoraj nabawilam sie chyba zapalenia miesnia pod lopatka.Bol dzis wieczorem sie nasilil a musze jutro na rano do pracy.Jak mi nieprzejdzie to po pracy pojade do szpitala niech mi daja jakis zastrzyk albo cos.
Gatto ja tez na plamieniach sie nieznam ale napewno dziewczyny maja racje.Wiec bierz sie za meza.
Kochajaca_mama twoj brzusio naprawde duzy uwazam.Super
Myszko2829 znam niestety ta sytuacje tu w urzedach.Zawsze myslalam ze jest lepiej jak w urzedach w Polsce ale niestety jest moze nawet gorzej.Ale masz teraz prawnika ktory zainteresowal sie sprawa wiec trzymam kciuki
Gatto ja tez na plamieniach sie nieznam ale napewno dziewczyny maja racje.Wiec bierz sie za meza.
Kochajaca_mama twoj brzusio naprawde duzy uwazam.Super
Myszko2829 znam niestety ta sytuacje tu w urzedach.Zawsze myslalam ze jest lepiej jak w urzedach w Polsce ale niestety jest moze nawet gorzej.Ale masz teraz prawnika ktory zainteresowal sie sprawa wiec trzymam kciuki
)
Mnie też bardzo się podoba 
A nie moze byc cos w rodzaju Kobietki na kawie?? hehehe Dalej dziewczyny wysilcie sie cos
Generalnie jesli wszystkim pasuje to byloby fajnie stworzyc cos tylko dla nas (grupa to by miala byc?? czy co??)