• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Magda, Zosia jest cuuudna!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz gratuluje;*

Eska&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja cały dzień w pracy, a później beta. Tak jak już pisałam łapy mi się trzęsą ze strachu.... Nie chcę znowu widzieć smutnej miny pani i słyszeć: "Poniżej wartości referencyjnych niestety...." Przepraszam, że tak przeżywam kolejną bzdetę jaką jest testowanie, ale aż mi się łapki trzęsą i nie mogę w klawiaturę traffić;(

Ostatnia edycja:
eska, mika - bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty. Na pewno wszystko będzie idealnie :-)

Magda, cieszę się razem z Tobą, że jesteś już w domu! W domu to zawsze inaczej, tak po swojemu. Człowiek czuje się bezpiecznie i tak jest najlepiej. Córunię masz prześliczną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziorrek ściskam mocno! Będzie dobrze.

i malgoniu - fantastyczne wieści!! No widzisz! Maleństwu dziarsko bije serduszko, wszystko jest w jak najlepszym porządeczku.

Joaro buziaki kochana.

Izka Piękny elfik :-D

aniu, faceci tak czasami radzą sobie ze stresem, że reagują śmiechem. Wcale się tym nie martw. Ten typ tak już ma. Ściskam.

U mnie dobrze, ale przyznam Wam się ze żyje w zupełnie innym wymiarze...................
Miłego dnia!

Witajcie kochane
Madzia śliczna ta twoja Zosieńka , gratuluje jeszcze raz takiej piękności a tobie życze powrotu do zdrowia :)
Małgonia gratuluje bijącego serducha :) trzymam ciuki żeby wszystko było w porzadku &&&&&
Karola chudzinko moja,o super że juz zaczniecie ,czekam na twoje 2 krechy
Madziorek bez stresu &&&&&&&&
ewik &&&&&&&&&&&&&&
eska &&&&&&&&&&&&&&
michalina ślicznie tam u ciebie:)
Izka śliczny twój chłopczyk , bedzie łamał kobiece serca :)
galwaygirl ja jestem molem książkowym , juz nie mam miejsca na nowe a wiecznie kupuje.. mor R chciał mi kupić czytnik ale stwierdził ze to bez sensu bo juz się nie wylecze z kupowania książek, dzieki za podanie stronki, pewnie bede na nią czesto zagladała :)
A gdzie nasza Olusia się podziewa??
Reszte Kobietek pozdrawiam i za wszystkie trzymam kciukasy za szybkie porody i piękne 2 krechy :)
U mnie nudy.. choinka zakupiona i prawie że ubrana, do końca życia będe wspominać jej zakup.. uśmiałam się co niemiara ale o tym kiedy indziej..
W czwartek wolne , nareszcie bede miała chwilke czasu na zakupy..

My też w sumie juz zaczeliśmy się starać.. obydwoje byśmy chcieli znowu być ciąży ale nikt o tym nie mówi.. Mój R to także " BETON",albo takie wrażenie czasem sprawia..
Chociaż jak straciliśmy dzieciątko bardzo to przeżył i drugi raz w życiu widziałam jak płacze..
chłopy to takie sa- niby twardziele a naprawdę to tacy delikatniccy..

Pozdrawiam was kochane i życze cudownego dnia :)

Ostatnia edycja:
Hejka Kobietki

Nadaje z kom. wiec skromnie, milego dnia zycze!!!! Za wszystkie potrzebyjace i nie &&&&&&&&& :**

Madzia nie musze chyba mowic ze Zosiek cuuuudny, caluski dla Was

U mnie malpiszon wkoncu odpuscil wiec zabieramy sie za przyjemnosci :) buziaki

Magda- cudna, cudna, cudna! Dobrze, że już w domku jesteście. No to się doczekałaś! Gratuluję i buziaki dla Was obu.

Madziorku - wyobrażam sobie jak się denerwujesz, zero skupienia w pracy. Leć szybko na betę i wracaj z wynikiem pozytywnym.

Ewik, ależ tu cały czas latają fluidy. Ale specjalnie dla Ciebie dodatkowa porcja. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~starczy , bo ośmioraczki Ci wyjdą.

Co za licho! Wpisałam fluisy a tu wyglądają jak minusy.Ale to soą na 100% fluidki .

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewuchy :
:* Kciukasy za wizyty
:* kciukasy za betę

4_17_206.gif107.gif113.gif158.gif224.gifimagesCASZM24L.jpg

A ja jadę odebrać dzisiaj kilka wyników.... ciekawe czy coś mi powiedzą...

Miłego dnia:*

Załączniki

• 4_17_206.gif
    4_17_206.gif
    8 KB · Wyświetleń: 79
  • 107.gif
    107.gif
    2,5 KB · Wyświetleń: 96
  • 113.gif
    113.gif
    5,6 KB · Wyświetleń: 83
  • 158.gif