• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mikunia, czarujemy, żeby łożysko jeszcze się podniosło, jeszcze jest szansa. A jak nie - chyba leżenie Ciebie czeka, ale co tam, stos książek, druty, szydełko i dasz radę. Ważne , że dzidzia ok.

Madziorrku - i jak?

Sisiq - no cholerka niech się unormuje w końcu. Napisz co powiedział gin.

Cześć dziewczynki zaraz się biorę do czytania, a tymczasem moje słoneczko całe i zdrowe, sukienka mi doszła ale czarno -biała ale jest git także wrzucam fotę mojego synka, który juz ma tyle kłopotów, że się łapie za głowę i siebie w nowej kiecce i biorę się do nadrabiania straconego dnia - no bo dzień bez Was dniem straconym xDDDD

NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_9.jpgmama laska.jpg

Załączniki

• NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_9.jpg
    NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_9.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 69
  • mama laska.jpg
    mama laska.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 95
Eska ale Ty Laseczka jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A SYNUŚ strasznie się martwi... tyle kłopotów :D ha ha ha

Cudnie, że wszystko dobrze jest!!! Ile waży już???? Moja w 20 tc i 6 dniu ważyła 400 g - właśnie sobie sprawdziłam :D

Eska13 fantastyczne zdjęcie Twojego synusia no bombowy jest :-))) pozazdrościć ( oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa ) , sama słodycz.. A Ty super laseczka jesteś a brzusio piękny , no po prostu brak mi słów żeby opisać jak mi się ciepło na sercu zrobiło widząc dzidziusia na zdjęciu i jego mamusie z super brzuszkiem :-)) Pozdrowionka dla Ciebie i małego

Michalina nic nie powiedzial... Bylam prywatnie na becie;( A jak do niego pojade w ptk, czy tam w poniedzialek to poprosze go o zmiane lekow, bo caly czas mam tttylko 1 pęcherzyk;( buu na płakanie mi się zebrało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry