Witam nowe aniolkowe mamusie (
Rurka i Miczasia) (*) (*) swiatelka dla Waszych aniolkow. Bardzo mi przykro, ze tutaj trafilyscie z tego powodu, ale powiem tylko, ze to forum wciaga - tak pozytywnie wciaga i nastraja do walki o kolejne proby mimo porazek

dziewczyny tutaj sie wspieraja bo kazda z nas wie co to znaczy stracic malenstwo...
Pietrucha - az sie poplakalam jak czytalam o Liliance... smutne... nie wyobrazam sobie co przezywaja rodzice... Nie wyobrazam sobie co Ty przezylas... Trzymaj sie kochana i wspieraj rodzicow Lilianki na duchu... zycze im jak najlepiej...
Madziorek - no to wklejaj fotke, a my sie bedziemy dopatrywac. Spokojnie poczekasz do piatku... Bedzie dobrze
Izka - sliczne dzidzio

takie gadajace i chichoczace bobaski sa najslodsze
Agawa - wyszalej sie za mnie takze, bo u nas sniegu praktycznie w ogole nie bylo... Go! Aga Go!
Elka - nie zalamuj sie poki @ nie przyszla... Nie musisz wcale odczuwac zmian na tak wczesnym etapie...
Suana - mysl pozytywnie, wiem, ze to trudne, ale uwierz, ze tym razem bedzie dobrze... popatrz na
Eske ona juz przy koncowce...
U nas dzisiaj wiosenna pogoda...

Po powrocie z pracy, (mimo zmeczona) zalozylam rolki, wsadzilam Mikolaja na rower i jezdzilismy po osiedlu chyba z godzine do przyjazdu taty z pracy... Ale maly mial ubaw, bo mama na rolkach jezdzila...