• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja akurat o naszym rządzie nie myślałam;-) tylko o tym w którym mieszkasz..:sorry2:

a starta pracy - nie zycze nikomu.. ale zawsze jest możliwośc dostania drugiej, popatrz na naszą Myszkę :tak: po jednej rozmowie uradowana jest że aż na watku się weselej zrobiło! :tak:
Będzie dobrze!!!!

reklama
Z ta pogoda to tez zalezy kiedy, ja akurat na cale szczescie (ekonomiczne) jestem na polnocy, gdzie pogoda jest czasem taka sobie. Na majowce bylismy w PL i byla duuuuuuuuzo lepsza niz we Wloszech:szok: Nic, odwagi i do przodu!

wrocilam z pracy... cholibka ciezka robota jak cholera... ale co tam cale zycie tam robic nie bede ;-)
Gatto przykladalam sie i nic nie znalezli ci co nas kontrolowali... wiec bylo ok, tylko czasowo jestem do tylu.

Diekuje za kopniaczki <3 a zrypana jestem jak kon po westernie ide zlegnac do wyrka odezwe sie pozniej :-)

Aniu no szkoda ze przyszla wredota, ale na nastepny miesiac sie niedaj :-)

Gatto nie ma sytuacji bez wyjscia, zawsze sa dwa... jedno zazwyczaj najprostsze nigdy nie jest najlepsze, a my jestesmy silne babki dasz rade i jeszcze sie bedziemy smialy z tego calego zamieszania... zobaczysz :-)

No jasne Myszka, ze jestes do tylu. Kazdy by byl na twoim miejscu, w koncu nie znasz terenu, kolejnosci ani nic. Pozniej jak sie wprawisz to bedziesz mniej zmeczona, a za to bardziej zorganizowana i dasz rade. Ja tez w mojej pracy przez tydzien plakalam, ze nie dam rady, a potem poszlo. Powodzenia w kazdym razie!!

Dzieki za słowa otuchy Dziewczynki

Moje cykle sie wydłużają chyba coraz bardziej @ nie ma a teścik robiłam z nieporannnego moczy mysle ze w 28/29 dniu cyklu powinien już być jednak pozytywny choc lekko blady a tu nic tempka niska z samego rana i do tego bezowe plamienie. Jednak przyjdzie pewnie jutro:(

Aniak nowy cykl nowa nadzieja.
Myszko pierwsze dni w pracy najcięższe potem pójdzie już z górki
Gatto ciężka sprawa ale nie poddawaj sie.

reklama
Gatto przykro mi że sie nie układa po waszej myśli:( no ale cóż nie rezygnujcie miejcie chociaż jednego maluszka

kochane nowy cykl nowe szanse &&&&&
i za siebie też bo jestem w połowie

w niedzielę komunia .... ach byle pogoda dopisała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry