• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka nie wyobrażam sobie aby Cię nie chcieli!!! Na pewno sie sprawdziłaś!!!!!
Powodzenia!!!!
Danutaski udało się wózek zakupić???
Kaso &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl!!!!!

reklama
Witam Was:-)

Czy mogę dołączyć do Waszego wątku, który niestety dotyczy również mnie... Z tego co widzę straciłyście swoje maluszki w podobnym czasie jak ja - III trymestr:-( . U mnie niedawno minął rok od odejścia mojego dzieciątka - ciężki rok, ale tez czas odbudowywania nadziei na lepsze jutro. pozdrawiam Was serdecznie. dla naszych Aniołków
[*]
[*]
[*]
[*]

Danutaski ladny ten wozeczek, gratki i na prawde okazyjna cena :-), choc po przeliczeniu to ten maxi cossi za 399 wychodzi podobnie cenowo... ale z naszym szczesciem to jak bedzie czas kupna to go juz nie bedzie :-D ;-)

Aniu kochanie ja w porownaniu z murzynami to jak zolw sie ruszam, od poniedzialku pracuje juz za pieniazki :-)))))) choc dzis od goscia hotelowego dostalysmy 5 euro i czekoladki :-) opuszczal hotel i wyglada na to, ze byl zadowolony :-)

super, ze jutro mam wolne, bo kregoslup daje mi popalic... a dzis sie dowiedzialam, ze 20 min na pokoj to mamy tylko jak gosc opuszcza hotel... a tak licza 15 min... za przygotowanie na nastepny dzien nikt nie placi a uzupelnic posciel, reczniki i jednorazowki do lazienki... nikt nie szykuje, musimy same to zrobic... a czas biegnie. tja nie ma jak kapitalizm

danutaski przepiękny wózeczek
i widzę że córcię nazwiesz imieniem które mi się tak bardzo podoba:)
już jutro nasz wielki dzień trzymajcie kciuki żeby tylko nie padało

lopop kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie stresuj sie wszystko sie uda :-) i pogoda dopisze :-)

a tak na marginesie to ja juz sie pogubilam co tam sie w moim ciele dzieje... dzisiaj mialam jakies dziwne pobolewanie w brzuchu, ale nie @-powe hmm... moze to zakwasy jak Ania pisala :-D

Danutaski juz mi spadlo 2kg, poce sie jak kurczak w rosole... pije baaaaardzo duzo... niebawem zostane anonimowym pochlaniaczem mineralnej... bez gazu zeby nie bylo :-D

Ostatnia edycja:
Danutaski wózeczek bardzo ładny.. widzę podobny jak popycha pewna pani w mojej okolicy..
Myszka no to ćwiczenia codzienne przed Tobą i jeszcze za to płacić będą!
Lopop kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry