• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka a dziś pewnie "zakwasy" leczysz;-) jutro wolne, więc wypoczniesz:tak:
Kaso u mnie @ też jeszcze nie ma.. ale myślę ze to kwestia kilku godzin.. dziś napewno zawita.. no i nie smućmy się tylko bierzmy "byka za rogi" w kolejnym cyklu:tak:;-):-) aaa ale u Ciebie moze @ nie będzie???!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lopop pogoda będzie, zobaczysz:tak:

reklama
wrocilam jeszcze zyje :-)

Aniu jutro mam wolne, ale sa niedziele pracujace tez;-) i o dziwo nie mam zakwasow tylko poce sie jak swinka w saunie :-D

Moje plamienie poranne to lekko rozowy papier rano, a potem cisza... nie mam pojecia co sie dzieje :-D

Myszko a może to zagnieżdzenie sie zarodka???? oby:D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aniak no to ja już wiem że ten cykl nieudany @ juz jest także nie myliłam sie :( Powodzenia dla Ciebie&&&&&&&:tak:

Buuuu Kaso82 Ani@k będę płakać, a byłam święcie przekonana że Wam obu się udało!!
Nie traćcie nadziei kochane, może ten cykl który się teraz zaczął to będzie właśnie TEN !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MartOocha widzę że cykl Ci znowu płata figle co za wredota jedna:wściekła/y: - ale już, do góry tempko!!
Gatto przykro mi że macie pod górkę. Ale pamiętaj, skoro jest pod górkę, to i z górki będzie !! Trzymaj się pozytywnych myśli i nie poddawaj.
Myszka2829 w takiej pracy to pewnie raz dwa pozbędziesz się jakichś niechcianych kilogramów!! Tak jak pisały już wcześniej dziewczyny, na początku każdemu jest trudno, a z czasem to wszystko ogarniesz i nie będzie się wydawało takie ciężkie jak na początku. A Twoje plamienie to może plamienie implantacyjne ;-) wiec może niedługo będziesz szła na zwolnienie hehe. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lopop my w niedzielę także jesteśmy na komunii u córki brata mojego M. Pogoda będzie super, zobaczysz :tak:
Bezstresowej niedzieli Ci życzę i żeby wszystko poszło zgodnie z planem.

Kochane, mój brzusio wypycha się w zastraszającym tempie:-). Ale nie ma się co dziwić, na cztery obiady w tym tygodniu zamarzyły mi się trzy razy hamburgery - a czwarty obiad to zapiekanki !! Dzisiaj niby trochę spokojniej, bo gzika, ale pyrki w mundurkach młode to całą masę zjadłam!! Poza tym ciągle piję coca-colę - nie potrafię się oprzeć!! I jem słodkie, szczególnie lody :-D oj coś chyba szybko teraz urosnę!

Rano jadę kupić wózek. Wiem że to trochę wcześnie, ale wiem że innego modelu nie będę chciała, tylko ten, a trafiłam na Allegro ofertę wózka używanego, tańszy o ok.700zł od nowego takiego samego, niewiele używany więc okazja. Nie wiem kiedy trafi się taka drugi raz, więc postanowiłam nie wierzyć w "zapeszanie" i oszczędzić trochę pieniążków. Trzymajcie za mnie kciuki!!

Myszka oby dziiejsze plamienie okazało się implantacją!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kaso jedyna fajna rzecz w naszych @ to to, że razem zaczynamy nowy cykl.. a nowy cykl - nowa szansa!!!:tak: ciekawe czy w mniej więcej w takim samym czasie będziemy miały owulację:confused: ja 30 - 33 dniowy cykl przewiduję.. więc do roboty kochana:tak:
Danutaski Ty już, znaczy Wy z Niną już na półmetku:szok: kiedy połówkowe usg? Brzuszek.. no coraz większy będzie:tak: super!!!!! a to że mmasz zachcianki to pewnie jednocześnie zachcianki Niny;-)
Oczywiście trzymam kciuki aby udało się kupić wózeczek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i mam nadzieję że się pochwalisz jaki to typ wózka:happy2:

Ania@k ja juz nie wiem jaki bedzie ten cykl długo jeżeli taki jak ten to tak średnio 30/31 dni ale mialam ostatnio tez taki 25 dniowy. Zobaczymy co nam los przyniesie hehe ale fajnie że kroczymy równym krokiem hehe:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry