• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lopop zdaj później relację z wielkiego dnia :tak:
Myszka wykresik baaardzo pozytywny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto a jak u Ciebie sprawy się mają??? mam nadzieję ze wszystko jest na pozytywnej drodze..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć kobitki :)
jakoś nie mam weny żeby cokolwiek napisać (troszkę zaimprezowałam w ten weekend ;-))- ale podczytuję Was regularnie i pozdrawiam :tak:

Lopop zdaj później relację z wielkiego dnia :tak:
Myszka wykresik baaardzo pozytywny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto a jak u Ciebie sprawy się mają??? mam nadzieję ze wszystko jest na pozytywnej drodze..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wykresik Myszki naprawde ciekawy:)

U mnie do doopy. Ciezko skupic sie na czymkolwiek, bo problem jest ciezki. Trudno znalezc tez optymizm, no, ale udao nam sie opracowac jakies plany w miare przyzwoite gdyby przyszlo najgorsze. Udalo nam sie wczoraj zrelaksowac i pokombinowac. Zobaczymy jaki bedzie koniec.

Pozdrawiam Was serdecznie!

Gatto to trzymamy kciuki za te Wasze kombinacje :-) oby daly pozytywne wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No pewnie Marta!! Witamy (szkoda tylko, ze w takich okolicznosciach):eek:
Myszka gdyby sie udalo to bylabym niezle zaskoczona, mniej wiecej jak trafienie szostki w lotka:happy:

Muszę Wam coś opowiedzieć...
wczoraj przyszło do nas kilka osób na parapetówkę. W tym młode małżeństwo z czteromiesięczną córeczką. W sumie nic dziwnego ale impreza zaczęła się po 21 i oni z tą małą prawie do 1 w nocy siedzieli. Najlepsze jest to że mała od września idzie do żłobka. Mamusia mówi że póki co nie jest to duży koszt ale jak mała będzie miała 2 lata to dojdą dodatkowe koszty- wyjścia do teatru, dodatkowy angielski czy lekcje tańca. Czy tylko mnie to szokuje ??

reklama
Niestety okoliczności są takie a nie inne... lecz skoro spotykamy się na takim forum to w większości przypadków oznacza że na nowo zaczynamy staranka.

My z mężem niby powinniśmy poczekać do czerwca ale ginekolog powiedziała że jak w maju zajdziemy to nic złego się nie stanie. Tak więc jesteśmy po kilku dniach intensywnych starań i czekamy na test- testujemy w Dzień Matki, oby był to szczęśliwy dzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry