• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
9maja poszłam na kontrolne usg,to był już 8 tydzień i 4 dni.Niestety tym razem nie ujrzałam już bijącego serduszka,myślałam że to pomyłka..Na dzień następny było zrobione powtórne usg żadnych oznak życia a liczyłam na cud ,że to pomyłka...Niestety :-(nawet nie dostałam żadnych poronnych tabletek,żeby organizm sam się oczyścił,od razu wzieto mnie na salę i wyłyżeczkowali.Fizycznie jakos dochodzę do siebie a psychicznie jest katastrofalnie,ciężko mi się z tym pogodzić.Mam nadzieję,że po takim zabiegu uda mi się zajść w ciążę...Brzuch boli mnie czasem ,ale te krwawienia mam skąpe,nie wiem czy wszystko ok,na kontrolę mam się zjawić za 1,5 miesiąca,martwię się czy wszystko wroci do normy,boję się ,że po takim zabiegu mam małe szanse za zajście w ciążę,mam już 28 lat i może organizm się ciężej regenerować.

witaj.
wiem,ze taka strata boli,szczególnie jak sie czeka na to dziecko.
ja przeszłam dokładnie przez to samo co ty,niemal opisujesz moja historię.
ale nie martw się BĘDZIE DOBRZE I NIEDŁUGO BĘDZIESZ CIESZYĆ SIĘ CIĄŻĄ:tak:
Ja bardzo to przezyłam bo długo czekałam na to dziecko.
zabiciem myśli była kolejna ciąża i do tego dążyłam w pażdzierniku straciłam ciążę a w lutym dowiedziała się,że mieszka we mnie dzieciątko :-) i z tą ciążą było juz wszystko dobrze czego i tobie zyczę.:tak:

jest na BB watek poronienia tam jest sporo dziewczyn jak chcesz popisać w tym temacie.

ciekawa jestem dlaczego takie dnie przychodzą.. tez tak mam czasami..
ale co mi wtedy pomaga? chyba rozmowa z eMem moim.. On jest w tym najlepszy.. zawsze mnie rozbraja swoim nastawieniem.. uczę się od niego.. :happy2:
hmm.. co ja bym bez niego zrobiła??? szukała bym Go ze świecą;-)

miłego dnia dziewuszki!!!

Ja tez wczoraj dołek miałam nic mi nie szło w pracy dobrze zreszta nie tylko w pracy ale mam nadzieje że dzisiejszy dzionen bedzie bardziej pozytywny.
Ciekawe gdzie jest Danutaski?

reklama
Bardzo dziękuję,nawet nie wiesz tusia26jak każdy odzew osób,które to przeszły i słowa otuchy,ile mi to daje nadziei .Cieszę się,że u Ciebie to wszystko się dobrze skończyło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry