• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MartOocha aby jeszcze mocniej podskoczyła i już nie spadała &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszka a Ty się pochwal jak to jest z Twoim paleniem.. teraz w ferworze pracy..hmm???
Kaso dołki mają jedną dobrą cechę - mijają ;-)
a Danutaski pewnie wózeczek ogląda;-) a właśnie powiedz kochana keidy masz połówkowe usg???
Kochająca_mama napisz co u Ciebie..

reklama
Powoli ogarniam ten wątek, aktywne kobiety z Was :)
Wczoraj było 6 dni po owulacji i troszeczkę jakby temperatura skoczyła i bolało w podbrzuszu. Chyba dobrze wróży chociaż w pierwszej ciąży nie pamiętam jak było- wtedy miałam owulację w 27 dc i tamten cykl spisałam na straty a tu taka niespodzianka. Nie mogę się doczekać testowania :)

Gatto cóż za zmieniony avatar!!!!
Marta-I tia.. aktywność to nasza domena.. ;-)
Myszka to dobry znak!!! palisz mniej!!!! czyli postęp jest:tak: niedługo oznajmisz że nie palisz wcale.. bo fajki Ci nie smakują:tak:

wiecie ze dziś minęło 5 miesięcy odkąd wyszłam ze szpitala??? ale zleeeciało:szok:

faktycznie szybko zlecialo, u mnie tez 5 miesiecy i 10 dni... a pamietasz jak do pierwszej @ wlokl sie czas...? jak cale wieki
a teraz od @ do @ i nadzieja, ze wredota nie przyjdzie jednak ;-)
a najlepiej widac jak czas biegnie po suwaczku Danutaski i Mamuski :-D ciekawe co u naszego "wieloryba" ;-) (mam nadzieje, ze sie nieobrazi o ten zart)

Marta-I tylko patrzec jak sama bedziesz "tasiemce" pisac z nami :-) o wszystkim i o niczym ;-)

Aniu Gatto zmienila na tygrysia, bo smokow sie juz nikt nie boi ;-) :-D

Ostatnia edycja:
hehehe, smokow moze nie, ale ja ze smoczego miasta sie przenioslam:) A tygrys nie jest tygrysem tylko lampartem:) bo ja lubie lamparty :) ide balamucic meza! ciao!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry