• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc dziewczynki :-)

Martoosia pamietamy, pamietamy :-) nie ma jak nasze stare bajki :-D, doczytalam sie ze grasz w Diablo ^^, ja w WoW mam kilka postaci, a najbardziej lubie grac priesta shadow, choc moja gildia woli mnie jako healera :-D a teraz brak czasu i sil na gre :-D

u mnie nadciaga wredota...

Milego dnia dziewczynki, trzeba sie powoli szykowac do pracy, a jutro wolne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dumbo pamiętam.. ale to co Myszka napisała za cholerę nie kojarzę:eek: moze dlatego ze nie gram w nic..
Myszka to ze temp. spada nie oznacza ze @ nadchodzi.. czasami jest tak, że w okolicach oczekiwanej @ spada aby później moc wzrosnąć:tak: ja bym jeszcze nie przesądzała na Twoim miejscu.. jak spadnie moooocno nisko to tak.. ale jeszcze nic straconego, zatem trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszka ratunku, jakie shadow'y i inne bestie?? Coz to jest?? Ja to czasem tylko w Simsy na facebooku gram heheheehe. Jesli chodzi o tempke to....poki pilka sie toczy, mecz nie jest przesadzaony!! &&&&&&&&&&&&&

Ja za to swoich zygzakow za cholere nie moge rozgryzc, nie mam pojecia o co loto:( Tempa powariowala, bo ja tez jestem niezdrowo zaburzona pod wplywem tych stresow....cholerka!!

Dziewczeta trzeba wymyslic jakis sposob, bo bocian nam zdechnie...

hej Dziewczyny.

Myszko temp. spada ale troszkę trzymam &&&& żeby @ nie było i bede trzymać jak długo trzeba bedzie:-)
A ja dziś miałam szczękę do kolan hehe stoje rano przed oknem (4 pietro) i tu nagle nie wiem skad wylatują dwa ogromne bociany mi przed oczami jak ja sie wystraszyłam, one sa ogromne eheheh. Fakt mieszkam blisko łąki i pola także pewnie tam sobie zmierzały ale nie widzialam czegoś podobnego wczesniej aż zaniemówiłam hehhe moze to jakiś znak;-)
A tak poza tym dziś w mojej firmie dzień zwolnień:-(oby mnie ominęlo...

Gatto zygzakami się nie przejmuj.. na wątku "1 dziecko po 30-tce" jedna Dziewczyna też miała zygzaki i skończyło się tym, że pokazała nam II kreski:tak: spokojnie.. niech sobie temp. zygzakuje :happy2:

a na tego lamparta to jakoś tak z dystansem patrzę..:eek:;-):-)
nie ma co, miły kociak..:tak:

Gatto zygzakami się nie przejmuj.. na wątku "1 dziecko po 30-tce" jedna Dziewczyna też miała zygzaki i skończyło się tym, że pokazała nam II kreski:tak: spokojnie.. niech sobie temp. zygzakuje :happy2:

a na tego lamparta to jakoś tak z dystansem patrzę..:eek:;-):-)

No tak, na ciazy po poronieniu tez jedna kobietka miala plaski jak nalesnik i teraz ma nie-plaskiego Karolka:happy2:
A jeli chodzi o zwierzaczka, to zobacz jaki slodziak:tak:
nie ma co, miły kociak..:tak:

e tam od razu "pijaczyna".. musiał se chłopak glonąć.. taki stres jaki ma tam w górze aby nas wszystkie odnaleźć.. no trzeba mu dać trochę czasu..;-)

pomyśl sama jaką musi drogę zrobić..
Polska-Włochy-Niemcy..

reklama
Syneczki3 dziękuję za te słowa,Wasze odpowiezi uspakajają mnie,że ifinał u mnie tego wszystkiego będzie takie,że zajdę w ciążę...swojego Aniołka dłużej nosiłaś od sercem wtedy.teraz masz pociechę która zdrowo rośnie i oby tak dalej 3 mam za Was kciuki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry