• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Depesza jeszcze do mnie nie dotarła.. ;-) ale myslę że najpierw do tej która pierwsza testuje:tak:

Tak, "po 30-tki" sa świetne.. jak masz ochotę.. tam miło jest i sympatycznie..
Przyjmujemy do naszego grona zawsze w bardzo sympatyczny sposób:tak: i jak już się zdecydujesz.. to musisz wiedzieć, ze jak któraś dojdzie do wątku i się zadomowi to zachodzi w ciążę.. sporo było takich przypadków:tak: niektóre zajęły się swoimi sprawami.. niektóre nadal są z nami.. więc.. tam nie ma zamkniętych drzwi.. :-)

Depesza jeszcze do mnie nie dotarła.. ;-) ale myslę że najpierw do tej która pierwsza testuje:tak:

Tak, "po 30-tki" sa świetne.. jak masz ochotę.. tam miło jest i sympatycznie..
Przyjmujemy do naszego grona zawsze w bardzo sympatyczny sposób:tak: i jak już się zdecydujesz.. to musisz wiedzieć, ze jak któraś dojdzie do wątku i się zadomowi to zachodzi w ciążę.. sporo było takich przypadków:tak: niektóre zajęły się swoimi sprawami.. niektóre nadal są z nami.. więc.. tam nie ma zamkniętych drzwi.. :-)

jak zachodzi w ciaze to wale jak w dym :)

Myszko- ja też grałam priestem :) undead:tak:.
Ja bardzo lubiłam healować, wiec gildia mnie brała praktycznie do każdej instancji:cool2:.
Wczoraj pograłam w najnowsze Diablo III i muszę przyznać, że gierka jest WYRĄBIŚCIE SUPERANCKA :D Grałam z M. 18 godzin wczoraj :sorry2:. Polecam! Teraz gram Demon Hunterem.
U mnie oficjalnie skoczek zagoscił :tak:

Martoos my z M raczej nie zmienimy gry... przez nia sie poznalismy (znalazl mnie w Brachland machalam reputacje chyba z 5 dni tam :-D.. angielskiej nazwy nie znam :-() zmienilismy frakcje na horde, a wczesniej bylismy w alli ;-) w sumie mam cos kolo 9 postaci na maxa zrobionych... a teraz za bardzo zmeczenie czuje zeby grac... choc widze, ze to moje szczescie robi kolelny char... i ostro leweluje :-D
Zgodnie twierdzimy, ze wystarczy "finansowania" blizzarda :-D
Martoos kciuki za skok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniu ja tez kiedys nie gralam, a potem sprobowalam i wpadlam na... to juz 5 lat :-D jest wersja probna gry (darmowa) na 2 tyg. potem jak chce sie nadal grac trzeba juz placic miesieczny abonament i dokupowac kolejne czesci... ;-)

Gatto fajne takie zygzaczki ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Marta będziesz najlepszą mamą na świecie dla swojego skarba!!!!!
Zawsze!

Ja w tej nowej pracy nie mam na nic czasu. Normalnie w szoku jestem, że czas może tak szybko zasówać.

reklama
W Diablo nie ma abonamentu :cool2:
a Wow moim zdaniem mocno się popsuł.. to już nie ten klimat co kiedyś (tego nowego dodatku już w ogóle nie kumam, nie gram w Wow już parę ładnych lat).
Ale pomyślałam,że jak może uda nam się dziecię spłodzić teraz w tym cyklu, to jak pójdę na zwolnienie to będę miała co robić :-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry