Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jak już się zdecydujesz.. to musisz wiedzieć, ze jak któraś dojdzie do wątku i się zadomowi to zachodzi w ciążę.. sporo było takich przypadków
niektóre zajęły się swoimi sprawami.. niektóre nadal są z nami.. więc.. tam nie ma zamkniętych drzwi.. :-)Depesza jeszcze do mnie nie dotarła.. ;-) ale myslę że najpierw do tej która pierwsza testuje![]()
Tak, "po 30-tki" sa świetne.. jak masz ochotę.. tam miło jest i sympatycznie..
Przyjmujemy do naszego grona zawsze w bardzo sympatyczny sposóbi jak już się zdecydujesz.. to musisz wiedzieć, ze jak któraś dojdzie do wątku i się zadomowi to zachodzi w ciążę.. sporo było takich przypadków
niektóre zajęły się swoimi sprawami.. niektóre nadal są z nami.. więc.. tam nie ma zamkniętych drzwi.. :-)
.
.
. Polecam! Teraz gram Demon Hunterem.
.. angielskiej nazwy nie znam :-() zmienilismy frakcje na horde, a wczesniej bylismy w alli ;-) w sumie mam cos kolo 9 postaci na maxa zrobionych... a teraz za bardzo zmeczenie czuje zeby grac... choc widze, ze to moje szczescie robi kolelny char... i ostro leweluje 

jest wersja probna gry (darmowa) na 2 tyg. potem jak chce sie nadal grac trzeba juz placic miesieczny abonament i dokupowac kolejne czesci... ;-)
:-)