• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niestety okoliczności są takie a nie inne... lecz skoro spotykamy się na takim forum to w większości przypadków oznacza że na nowo zaczynamy staranka.

My z mężem niby powinniśmy poczekać do czerwca ale ginekolog powiedziała że jak w maju zajdziemy to nic złego się nie stanie. Tak więc jesteśmy po kilku dniach intensywnych starań i czekamy na test- testujemy w Dzień Matki, oby był to szczęśliwy dzień.

Powodzenia, trzymam kciuki &&&& :tak:

reklama
Marta witaj wsrod nas, szkoda tylko ze i Ciebie to spotkalo. Zycze przyjemnych i owocnych staran i zostan z nami w grupie razniej :-)

Gatto a kto powiedzial, ze mamy miec pecha wiecznie? :-D

dzien dobry dziewczynki :-)

ale zle dzis spalam... o 1:30 obudzil mnie koszmar, a wczesniej nie moglam usnac :-(
w tv lecial jakis film, slyszalam w polsnie... i snilo mi sie, ze rozdzielali kobiety i mezczyzn na grupy... widzialam mojego M doszlam do niego (a byl z jakis gosciem jakby strazikiem) i mowie, ze chce buziaka... a on popatrzyl na mnie jakos tak obco i mowi nie... i poszedl.
Obudzilam sie a moje szczescie siedzialo sobie przy grze i pyta czemu nie spisz? zle sny masz i spac nie mozesz? no wiec odpowiadam, ze tak... wylaczyl pceta przytulil mnie i juz spalam spokojnie...
No i nie wiem czy tempka nie ma bledu przez to...

No dobra czas sie powoli szykowac do pracy :-)
Milego dnia laseczki :-)

Myszko ja pare dni temu miałam sen o grzechotniku który mnie ukąsił ufff też sie przebudziłam i to nawet z krzykiem no cóż ja zyje w stresie (praca zwolnienia:() i to chyba dlatego wiec może TY tez po prostu przejmujesz sie nowa praca i sta ten koszmar;-)Ładne tempka, życzę powodzenia i trzymam&&&&&.

Marta witaj u nas, życzę szybkiego zaciążenia i spokojnych 9 miechów.

Witaj MArto :tak:. Super że już rozpoczynacie staranka. Życzę szybkiego + oraz zdrowiutkiego dzieciaczka u boku za 10 miesięcy ;-).
Ja właśnie mam starankowy cykl,ale cos temperaturka nie chce mi podskoczyć.. więc czekam:sorry:

Witaj MArto :tak:. Super że już rozpoczynacie staranka. Życzę szybkiego + oraz zdrowiutkiego dzieciaczka u boku za 10 miesięcy ;-).
Ja właśnie mam starankowy cykl,ale cos temperaturka nie chce mi podskoczyć.. więc czekam:sorry:

Cierpliwosci :)

Moj wykres za to doskonale ujawnia moje samopoczucie, jak tylko cos lepiej, to zaraz potem zaliczam dol:-(

Gatto wierszokletko:-D ja nie mogę z Twoich komentarzy na wykresie:laugh2::-) super podpasowane pod bieżące sprawy;-)

ja chyba zacznę w środę mierzyć..

Marta-I witaj.. i rozgość się :happy:

Ani@k to najzwyklejsza Lokomotywa Tuwima, ale jakos tak mi pasowala to tego cyklu. Chyba dlatego, ze nam tak ciezko i ociezale idzie. Ciekawe gdzie dojedzie? Twoj Lopez tez daje czadu:)

Ale fajnie pasuje i o dziwo nie jako "ociężały" cykl to widzę tylko jak taką "lokomotywę" która dojedzie do celu;-):tak:

a ze tak powiem Lopez sobie już wyemigrował z mojego wnętrza.. teraz muszę się skupić może nad jakąś Senioritą..??;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry