Witam wszystkie dziewczyny
Przepraszam ze tak malo sie udzielam ale u nas ciagle cos sie dzieje.wiadomo od kiedy Emi chodzi to czasu mniej,ale w weekend bylam z mala w Polsce na dwa dni bo niespodziewanie umarla moja ciocia 58 lat.i powiem tylko tyle ta polska sluzba zdrowia,dlaczego tak mlodzi ludzie musza umierac.Stres okropny bo tam i spowrotem i dopiero chodzimy do siebie,jeszcze malej ida tylnie zeby i dodatkowo ugryzl ja w policzek w polsce komar i sie paskudzctwo zakazilojeszcze latanie po lekarzach.N i caly czas przygotowania do wesela.powiem wam ze tylko 1,5 miesiaca jeszcze a ja przez te ostatnie wydarzenia jakas niezorganizowana
Oczywiscie mamuski nasze Eska i Mika wygladacie przepieknie a dzieciaczki wasze to takie cuda.
Angel no super wiadomosci
Agawa a ty to mnie juz calkiem zaskoczylas.myslalam ze niepozbieram mojej szczeki,i taka radosc odrazu zawitala u mnie w sercu po twojej wiadomosci.Ciesze sie i gratuluje mamusko:-)
Aniu kochana niezamartwiaj sie zobaczysz ze wszystkim dacie rady i bedziesz super mama
Rurka przykro mi ale nastepny cykl jest twoj
Przepraszam dziewczynki ze nieodpisze wszystkim ale ja tylko na szybko bo mala spi

a tu Emi na festynie w przedszkolu

a tu koszaca trawke z tata u nas w ogrodku