Eska, Ozilka, Mika, Karo - sliczne te wasze dzidziolki :-) a Emi, to juz pannica :-)
Rurka - oby nastepny cykl byl Twoj. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
Agawa - wciaz w szoku? No i dobrze

Beta pieknie rosnie i oby tak dalej
Malgonia - widze, ze przewaga mezczyzn tutaj

ale przeciez, to nie najważniejsze:-)
Oby tylko zdrowe bylo

Gratuluje synusia
Angelstw - jak milo przeczytac, ze wszystko w porzadku:-) bardzo sie ciesze
Madziorek - wiem co czujesz... ja tez ostatnio mialam akcje z moja wstydziuszką, ktora wystraszyla mame, bo uciela sobie dluzsza drzemkę i nie kopala z rana jak to zwykle bywa

ale kiedys czytalam, ze jak mama ma podly nastroj to i dziecko jest spokojniejsze. Twoj Franek wszystko czuje... No i oczywiscie kazdy ma lepsze i gorsze dni... a zwlaszcza w ciazy to normalne...
Gochson - 3 tygodnie szybko zleci, zwlaszcza przy dwulatku w domu

widze sama po sobie...
Ania - no to fajnie, ze juz lepiej z Toba i zaczynasz normalnie funkcjonowac. Bidulko, tyle sie nacierpialas...
Mam nadzieje, ze wizyta u lekarza za niedlugo w PL doda Ci sily do dalszej walki... Trzymam mocno za to kciuki &&&&&&&&
Sysiq - czyli na dniach testujesz ??? Czekamy na dobre wiesci
Doris - juz nie czytaj, bo tylko bedziesz sie niepotrzebnie stresowac... poczekaj, moze akurat wszystko sie wchlonie po nastepnej @ i bedzie dobrze. Trzymam kciuki &&&&&&&
U nas... hmmm... kilka godzin temu dowiedzialam sie, ze moja babcia umarla...:-( Nawet na pogrzeb leciec nie moge no bo jak? :-(Zreszta co to by zmienilo? :-(Nawet ostatnio Mikolaj wspominal, ze czekolade, ktora jest w szafce dostal od prababci. Az sie zdziwilam, ze pammietal... mimo, ze kazdy sie juz tego spodziewal to jednak smutne:-(
Pozdrawiam