• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
beti no właśnie nie widziałam ten lekarz z kliniki mówi ze jeśli od zapłodnienia minęło 4 tyg to może jeszcze nie być serduszka... ale ja już świruję bo z OM to ciąża jest dużo starsza.... boję się iść jutro bo byłam w poniedziałek i nie było nawet zarodka więc małe szanse że jutro będzie serduszko... a tak jak pójdę za tydz to już powinno być na 100% a jak nie... to wiadomo co to oznacza...

no to fakt jeszcze może nie być widać,no cóż zostaje Ci uzbroić się w cierpliwość :-) a jeszcze jeśli mogę zapytać to dlaczego bete robiłaś z przerwą 4 dniową ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
beti no właśnie nie widziałam ten lekarz z kliniki mówi ze jeśli od zapłodnienia minęło 4 tyg to może jeszcze nie być serduszka... ale ja już świruję bo z OM to ciąża jest dużo starsza.... boję się iść jutro bo byłam w poniedziałek i nie było nawet zarodka więc małe szanse że jutro będzie serduszko... a tak jak pójdę za tydz to już powinno być na 100% a jak nie... to wiadomo co to oznacza...

ja Cie prosze mysl pozytywnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry