• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej kobietki.

Witam nowa koleżankę. Dużo przeszlas niestety.Ale to forum jest pełne cudów i Tobie też się uda.

Bafinko wiem co czujesz, przechodziłam przez to ostatnio, czekanie dobija. .

My badań robić nie będziemy, bo finansowo krucho. Myślę, że zaryzykujemy jeszcze raz, a jak się nie uda to już będzie koniec. Mam Agnieszkę i może tylko ona jest mi pisana. .

Kamkaz Kochana Piotruś to u mnie, u rurki jest Lilianka. Ale wybaczamy i dziękujemy za pamięć:) nie mam żadnego nowego zdjecia, ale postaram sie zrobic moze jutro i wrzuce. Synus rosnie jak na drożdżach. Mielismy epizod z mega wysypką, ale juz jest śliczna skórka. Ja na diecie za to wrocilam do wagi ze ślubu:) hehe... Są pozytywy:)

trzymamy poczworne kciuki za Was wszystkie. Szybkich i szczęśliwych rozwiązań, a za staraczki szczególne kciukasy!

Witaj Beti, przykro mi, ze tak duzo przeszłaś, ale wierze, ze juz samo dobro i szcżescie prżed Tobą.

Ewiku - nieustająco gorace kciukasy!

Kamkaz Kochana Piotruś to u mnie, u rurki jest Lilianka. Ale wybaczamy i dziękujemy za pamięć:) nie mam żadnego nowego zdjecia, ale postaram sie zrobic moze jutro i wrzuce. Synus rosnie jak na drożdżach. Mielismy epizod z mega wysypką, ale juz jest śliczna skórka. Ja na diecie za to wrocilam do wagi ze ślubu:) hehe... Są pozytywy:)

trzymamy poczworne kciuki za Was wszystkie. Szybkich i szczęśliwych rozwiązań, a za staraczki szczególne kciukasy!

Witaj Beti, przykro mi, ze tak duzo przeszłaś, ale wierze, ze juz samo dobro i szcżescie prżed Tobą.

Ewiku - nieustająco gorace kciukasy!

Ehh no tak przepraszam... Już mi się wszystko miesza. No ale cóż ... Grunt że mi wybaczycie. Super że u Was wszystko dobrze, liczę na to że Lilianka Rurki też ładnie rośnie. Ja oczywiście nie mogę spać. Od 3 w nocy wojuję a nie chce za nic się brać do roboty bo cały dom pobudzę. Ale chyba zaraz wstanę pójdę do drugiego pokoju i będę czytać. Bo w sypialni nie chce męża pobudzić.

Kamkaz witaj w klubie :p ja nie dosc ze chodze sikac rowno co godzinę to juz od 3:40 nie spie bo Igor stwierdził ze się juz wyspal i uwagaaaaaa idzie do sklepu!! Nawet się nie klade bo bie ma sensu. Meza nie ma wiec nie mam wyjscia i musze do niego biegac.. Az mi sie plakac chce :/

reklama
Kamkaz zaparz sobie meliske, ja pije przed snem bo inaczej w ogóle bym nie zasnela. Ja chodze do wc jakies min 8 razy w nocy haha ale to chyba po tej melisie tez tak :p na dodatek od jakiegoś czasu juz mecza mnie dosc bolesne skurcze w nocy i mnie budza.
Heh no pewnie śmiesznie bym wygladala z dwulatkiem i kupujaca pewnie lizaka :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry