Luxuorius
Moderatorka
Bafinka nie wiem : 0 ale czuje że to już resztka moich sił,ale póki co walczę : )
wazne, ze masz sile walczyc, ja mam obecnie przerwe w staraniach, ale jakos daje rade :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bafinka nie wiem : 0 ale czuje że to już resztka moich sił,ale póki co walczę : )
isedze jak na szpilkach.. dziś powtarzałam betę ale nie urosła za wiele w ciągu 4 dni z 43 700 na 50 967 wiem że przy takim duzym poziomie rośnie wolno ale żeby aż tak mało.. wizyta za tydzień ale nie wiem czy nie przepisać się na poniedziałek bo to czekanie mnie wykańcza.. chciałabym myśleć o przyszłości ale nie wiem w jakiej formie z dzidzią boję się marzyć a bez niej od razu płacze...
om 22.07 wieć prawie 9 tydz ale owulacja była ok 13,08 więc do owu minęły 4 tyg i 3 dni
Lux a czemu masz przerwę w staraniach ,robisz jakieś dodatkowe badania czy coś ?

jutro mam niby wizytę na nfz ale nie mam mojego lekarza i jest jakiś inny dziad i mój Ł już się złości że to 4 lekarz który by mnie oglądał w tej ciąży... on jest strasznie zazdrosny i nie da sobie nic przetłumaczyć.. ale z tego lekarza z kliniki jest zadowolony i mówi żebym poczekała do czwartku bo jak tam nic niema to już nie będzie a jak jest to tylko jeszcze urośnie.. niby mądrze mówi ale ja nie cierpię czekać...