• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
chciejka dziękuję ze pytasz.. bez zmian w sumie..
syn daje mi popalić mąż poszedł na nockę do pracy a on dziwnie się zachowuje.. najpierw zaczął ziewać co chwile spi piętro niżej a ja i tak słyszałam.. wiec poszłam spytać czemu nie spi a on spi i przez sen tak ziewa kładę się koło niego a on ma dreszcze takie ze zgrzyta zębami.. szybko po termometr ale temp nie wielka tylko 37,4 a dziś bylismy na działce i w panikę wpadłam ze może czymś sie zatruł ale racjonalnie myśląc trujący był tam tylko żywopłot.. nie sądzę zeby go zjadł.. zresztą jak czytałam o objawach to powinien mieć bóle brzucha i wymioty a nie miał a dopiero potem są drgawki.. sama nie wiem co mam robić.. mąż mówi żebym dzwoniła po niego jak coś ale nie chce panikować.. wzięłam go do siebie do łóżka i jakoś mam zamiar do rana dotrwać i go obserwować...

chciejka to nie zatrucie dzwoniłam do mojej koleżanki pracuje w przychodni.. mówi ze to może być trzy dniówka albo bezobjawowe zapalenie płuc.. jeśli się nie pogorszy poczekam do poniedziałku z wizytą u lekarza a jak będzie gorzej to pogotowie...

reklama
kamkaz wizytę mam w czwartek.. ogólnie bez zmian.. nie plamie leki biorę i czekam... o ile nie oszaleję do tego czasu... a jak ty się trzymasz?? pewnie ci trochę łatwiej jak czujesz ruch co???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry