• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja jestem już po :) nasienie aż nie wiarygodne,ostatnio było 30 ml,a teraz 100 po obróbce nawet mój gin był w szoku,no to teraz najgorsze dwa tygodnie :O

Dziewczyny, ja też trzymam kciuki za Was mocno. Zaopatrzcie się w testy facelle z rossmana. One pokazują zawsze ciążę, czasami już 8 dpo. Która będzie pierwsza testować lub robic betę i kiedy????

Lux, a Ty kiedy???

Isiorek ja tez tak bardzo czekałam na pierwszą @ po zabiegu. Tak mi się wszystko dłużyło. Dostałam chyba jakoś tak 5 tyg po.

Dziewczyny, ja też trzymam kciuki za Was mocno. Zaopatrzcie się w testy facelle z rossmana. One pokazują zawsze ciążę, czasami już 8 dpo. Która będzie pierwsza testować lub robic betę i kiedy????

Lux, a Ty kiedy???

Isiorek ja tez tak bardzo czekałam na pierwszą @ po zabiegu. Tak mi się wszystko dłużyło. Dostałam chyba jakoś tak 5 tyg po.
ja zaczynam w weekend, trzeba nowe mieszkanie ochrzcic, chyba, ze przed wyprowadzka zaczniemy, nie wiem hehe

lux na co tu czekać:) przecież to sama przyjemność:)

doris ja się nie chce nastawiać i nie zamierzam testować za wcześnie chyba że będę miała jakieś mega objawy.. ale nie nakręcajmy się żeby się nie rozczarować.. choć co tu ukrywać i tak będzie smutno jak @ przylezie....

beti musi się udać kciuki zaciśnięte:)

martoha ty też już swoje walczyłaś może obie zobaczycie II kreseczki??:)

isorek ten pierwszy czas po stracie jest najgorszy jeśli chodzi o czekanie na @ musisz zając czymś myśli bo oszalejesz kochana:sorry2:

reklama
lux na co tu czekać:) przecież to sama przyjemność:)

doris ja się nie chce nastawiać i nie zamierzam testować za wcześnie chyba że będę miała jakieś mega objawy.. ale nie nakręcajmy się żeby się nie rozczarować.. choć co tu ukrywać i tak będzie smutno jak @ przylezie....

beti musi się udać kciuki zaciśnięte:)

martoha ty też już swoje walczyłaś może obie zobaczycie II kreseczki??:)

isorek ten pierwszy czas po stracie jest najgorszy jeśli chodzi o czekanie na @ musisz zając czymś myśli bo oszalejesz kochana:sorry2:
chlop wraca bardzo pozno i zmeczony wiec wiesz a na dniach prace zmienia i bedzie bardziej taki no ten tego, do zycia, wspolzycia ahahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry