martaha123
Fanka BB :)
Beti &&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
się mężu postarałJa jestem już ponasienie aż nie wiarygodne,ostatnio było 30 ml,a teraz 100 po obróbce nawet mój gin był w szoku,no to teraz najgorsze dwa tygodnie :O
ja zaczynam w weekend, trzeba nowe mieszkanie ochrzcic, chyba, ze przed wyprowadzka zaczniemy, nie wiem heheDziewczyny, ja też trzymam kciuki za Was mocno. Zaopatrzcie się w testy facelle z rossmana. One pokazują zawsze ciążę, czasami już 8 dpo. Która będzie pierwsza testować lub robic betę i kiedy????
Lux, a Ty kiedy???
Isiorek ja tez tak bardzo czekałam na pierwszą @ po zabiegu. Tak mi się wszystko dłużyło. Dostałam chyba jakoś tak 5 tyg po.

chlop wraca bardzo pozno i zmeczony wiec wiesz a na dniach prace zmienia i bedzie bardziej taki no ten tego, do zycia, wspolzycia ahahahlux na co tu czekaćprzecież to sama przyjemność
doris ja się nie chce nastawiać i nie zamierzam testować za wcześnie chyba że będę miała jakieś mega objawy.. ale nie nakręcajmy się żeby się nie rozczarować.. choć co tu ukrywać i tak będzie smutno jak @ przylezie....
beti musi się udać kciuki zaciśnięte
martoha ty też już swoje walczyłaś może obie zobaczycie II kreseczki??
isorek ten pierwszy czas po stracie jest najgorszy jeśli chodzi o czekanie na @ musisz zając czymś myśli bo oszalejesz kochana![]()