Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja jak cos czuje to sie to sprawdzaLux spokojnie, nie nakręcaj się bo coś wykraczesz a po conajpierw posprawdzaj, potem podlecz i potem się ewentualnie pomartw
![]()
ale lekarka niby dobra i moze mi wyszuka problemAle czasami lepiej jak lekarz coś znajdzie bo można to leczyć i kontrolować....a u mnie wszystko narazie okja jak cos czuje to sie to sprawdzaale lekarka niby dobra i moze mi wyszuka problem
moj chce se nasienie na wiosne zbadac jak bym do wiosny ie zaszlaLux spokojnie. Nawet jak coś wyjdzie z tą tarczycą albo prl lub progesteronem to wszystko jest do wyregulowania lekamibędzie dobrze! A Twój M robił badania czy tylko Ty się tak badasz dość szczegółowo?
Isiorek Ty chyba pytałaś co jest wskazaniem do iui (jeśli pomyliłam to przepraszam). Najczęściej robi się iui przy słabszych wynikach nasienia, ale są też inne wskazania np. endometrioza (moja koleżanka ma i u nich właśnie jest to wskazanie do iui).
Co do badań to niestety często przyczyna straty pozostaje nieznana mimo wielu badańczęsto wyniki są ok. Mówi się, że dość często jest to wina jakiegoś błędu genetycznego ale mało kto robi badania żeby to potwierdzić, zwłaszcza przy pierwszej stracie, bo niestety są to dość kosztowne badania i szybko po zabiegu trzeba dowieźć materiał do badania (u mnie np było tak że urodziłam po 19:00, szpital pobrał próbki i przygotował do transportu a mój tata koło 20:00 wyjeżdżał je zawieźć do kliniki jakieś 70km od szpitala w którym leżałam).
u mnie tez histo nie wykazalo czemu dziecko zmarloAle czasami lepiej jak lekarz coś znajdzie bo można to leczyć i kontrolować....a u mnie wszystko narazie okto brak odpowiedzi czemu straciliśmy to maleństwo
my nie mamy az takiego parcia, nam kilka miesiecy roznicy nie zrobi wiec nie chcemy sie spieszycLux mnie też przebadali wzdłóż i w szerz i co..... okazało się że to nasienie,od tego powinniśmy zacząć a nie mnie męczyliwięc popieram a nawet niech nie czeka tylko odrazu zrobi badanie nasienia
![]()
najpierw chce powalczyc na luzie bez spinaniaAcha no chyba że tak![]()