chciejka32
Fanka BB :)
Luxuorius działaj działaj. 
Dziewczyny muszę iść na dietę masakrycznie przytyłam. W żadną kiecke się nie mieszcze
..
Dziewczyny muszę iść na dietę masakrycznie przytyłam. W żadną kiecke się nie mieszcze
..Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
..na kiedy masz termin @?Luxuorius brawo
Córcia nie najgorzej, dzięki.
Ja swojego też wczoraj dorwalam. Ale muszę powtórzyć, bo dziś to dopiero czuje jajniki. .Mega bolą. .

mamy ten sam termin, tez mialam 24 stycznia @ hahaLuxuorius ostatnią@ miałam 24 stycznia. ..U mnie jest podobnie siostra ma maleństwo, a moja dzidzia byłaby miesiąc starsza. Też często o tym myślę. Ale nie dolujmy się. Uda się, MUSI !
A ty na kiedy masz termin@?

jak bylam mlodsza to nie rozumialam jak ktos moze pragnac dziecka, dziecko a po co to komu, pieluchy, nocki zarwane, teraz bym wszystko oddala by przytulic dziecko, by biegalo radosnie po mieszkaniu, wczoraj w kauflandzie taka na oko roczna dziewczynka uciekla mamie i biegnie taka rozesmiana do nas, moj Tomek mowi, Boze jakie slodkosci, zacalowalbym, a ta mama mowi no jest pocieszna, odkad zaczela chodzic to nam ucieka wszedzie i tylko usmiech na buziLuxuorius to boli i na zawsze zostanie w naszych sercach. Ale nie zmienimy tego co się stało. Myśl, że Ty też będziesz miała takie szczęście w domu.Jesteśmy mega twarde, cieszę się, że tu jesteście. Lux i reszta DAMY RADĘ! Zostaną nam wynagrodzone nasze łzy i złamane serca. A nasze kruszynki będą zawsze z nami.