Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

moj pojechal do kuzyna i jak wroci to idziemy a spacer, poki co ja sprzatam po obiedzie i pieke palki na jutro, np moja szwagierka nie moze zrozumiec mojego cierpienia i mowi, Jezu jak Ty mozesz nie lubic malych dzieci...ona mysli, ze ja nie lubie, bo sie nie rajcuje jak ona na widok niemowlaka, a ja po prostu nie mam takiej potrzeby, mam swoje dzieci w rodzinie i one mi starcza, nie musze piszczec jak ona do dzieci w przychodni, sklepie czy u kogos obcego na ulicy...i jak jej to wytlumaczyc, ze ja tego nie potrzebuje, ze bede miec moje dziecko to sie na nim skupie.ehhhhlux ja do tej pory cały czas sie przemawiam z mamą małej Basi.. z 3 razy już byłyśmy umówione i zawsze "coś " mi wypada.. nie mogę tego zwalczyć.. widziałam ja raz bo zostałyśmy zaproszone obie do wspólnej znajomej... miałam małą na rękach i myślałam że mogłaby być moja...ach dzisiejszy dzień jest do dupy... próbuję zająć myśli już zrobiłam muffiny i sałatkę do teściów.. bo idziemy do nich na obiad.. zaczęłam prasować ale nie dałam rady.. wzięłam się za książkę ale nie mogę się skupić... do d... dzień...
wiem, ze sie uda, ale czemu tego strachu nie moge przezwyciężyć ehhCześć Dziewczyny
Widzę, że nastroje tutaj kiepskie więc wpadłam Was pocieszyć! Nie zawsze wychodzi od razu, nie zawsze udaje się takk szybko. Zobaczcie na moją sygnaturkę, 3 dzieci potem same problemu przez półtora roku a jednak teraz się udało i wczoraj zaczęłam wg OM 19 tc a wg usg prawie 20 tc. Każdej z Was sie uda!!!
Beti39, jak u Ciebie????
Kamkaz, zdrówka dla Piotrusia! Odezwij się!
Czy ktoś oprócz Beti jeszcze testuje na dniach?