Gatto
Mama Gattinki
No widzisz jaki ja gamon jestem
Jestescie kochane;-)
wiemy hihihi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No widzisz jaki ja gamon jestem
Jestescie kochane;-)

Ja mam milion badan wyznaczonych na srode, w tym bete chyba, to zobaczymy co tam w trawie piszczy.Pozdrowionka kochane moje!
Wlasnie sie klade po intensywnym dniu zwiedzania meczetow
Buziaki dobranocne!*
U mnie w czym innym problem. Po połowie nieprzespanej nocy wiem tyle, że wyczerpał się limit na bazę o którym nikt mnie nie informował przy zakupie programów za bagatela kilkaset zł. No ale nic, wiem że trzeba kupić program który ściągnie ograniczenia z bazy, niestety program kosztuje 3000zł + kilkaset na informatyka bo sama sobie z tym nie poradzę... tylko ja takich pieniążków na PROGRAM nie mam. Drugie rozwiązanie, to utworzenie nowej bazy - tylko za pierwszym razem zajęło mi to kilka miesięcy, a teraz, w moim stanie, praca codzienna + to... a jak dam informatykowi do zrobienia, to mnie pewnie wykasuje więcej niż kupienie programu, tyle tego jest...nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam tak załamana...
ktoś kiedyś powiedział, że z każdej sytuacji jest wyjście - mocno trzymam kciuki aby dłao się wszystko 'naprawić' po najmniejszej linii oporu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czy 'zbicie' poziomu lub ewentualne 'podwyzszenie' jest szybkie..