• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
w pdf-y mnie nie chce wpuścić.. jakieś zapory w pracy pozakładali:wściekła/y:.. nie można wejść tam gdzie człowiek akurat 'musi'.. więc tą kwestię w domu muszę rozwiązac;-)
ale skoro jest książka <jupi> to se na całe wakacje wypożyczę, a co!:-)

Nanulika ja Polskę ostatnio odkrywam na nowo.. i myślę ze powiedzenie 'cudze chwalicie swego nie znacie' jest na rzeczy.. np. ostatnio mnie Gniezno zachwyciło:tak:

reklama
To prawda Ani@k!
Dziś jedziemy do monastyru prawosławnego... na śniadanie były swojskie wędliny,sery,chleb rano pieczony,miód...mmm...
Na obiadokolacje coś z kurkami będzie,które gospodarz wczoraj zebrał;) mniam!

a to jesteście w jakimś hotelu czy w gospodarstwie agroturystycznym??? fajne macie tam widoki.. Białystok przedemną.. ja ostatnimi czasy to bardziej na południu wypoczywam.. (przepraszam ostatnio to w środku byłam polski) pstrykaj fotki, pstrykaj!!!
Będę miała mniejszą zagwozdkę gdzie na następne wakacje się wybrać;-)

Ja juz dawno w pracy;-).
Oczywiście 6 ciężarnych po mnie weszło i oczywiście pielęgniarka kazała mi je wszystkie przepuścić:wściekła/y:. Czekałam 40 min! na pobieranie krwi.. (oczywiście Panie były umówione na glukozę na 7.00 ale się spóźniły)..myślałam że mnie krew zaleje.. rozumiem jedna przepuścić.. ale wszystkie? tym bardziej że moje pobieranie krwi zajęlo 5 min.

Ale olać- nie stresuję się już:-p

Ogólnie nawet mało się stresuję.. może dlatego że miałam piękny sen! Tuliłam w ramionach moją córeczkę i całowałam w policzki a ona się śmiała:sorry:..rozkoszne..:zawstydzona/y:.
Tak jak w tamtej ciaży od początku myślałam o chłopcu tak w tej od razu w głowie mam dziewczynkę..

Ostatnia edycja:
ja to jestem taka,że nie umiem powiedzieć co myślę :zawstydzona/y:. Tylko spuszczam głowę i czekam grzecznie.. chyba że mam kiepski chumor-wtedy umiem coś powiedzieć :-p.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry