• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Betka 267,4 U/L- bardzo kiepski przyrost (71% w 48h)..na minimalnej granicy..no nic ..gwóźdż w zęby i walczymy dalej..:baffled:.
Ale spoko, nawet się nie popłakałam..jak ma być źle to lepiej teraz niż za miesiąc.

Ostatnia edycja:
martuśka spokojnie, kiedy masz teraz wizytę u ginka? Niepotrzebnie się zamartwiasz.

zmykam na urodziny brata, zajrzę wieczorkiem może jak mój A. mnie dopuści do kompa.Bo jak go znam będzie oglądał ze dwa mecze w tv i cztery relacje na żywo w necie. Wieczór jak co dzień, ehh....

Martoocha na watku Ciaza po poronieniu jest dziewczyna Bett, ktora jest juz w 20 bodajze tc. Przeszla wiele...na poczatku beta jej ponoc w ogole nie przyrastala, a wrecz malala, potem miala krwiaka i wyszla z tego. jesli masz ochote znajdz ja, mozesz jej napisac priva, bo to super dziewczyna. Mozesz sie spokojnie powolac na mnie, ze ci powiedzialam. Wiesz, tak naprawde beta tez moze mylic i to sporo, najwazniejsza jest opieka lekarza i jego opinia. Nie zalamuj sie, choc wiem jak moze byc ciezko, szukaj zawsze pozytywow.

Najgorsze chyba w tym wszystkim jest to,że ani w te ani we wte.. nic nie wiem i trzeba czekać..a zawsze jak się czeka to człowiek na nowo się nakręca.. już sama nie wiem czy znów zrobić betę za 2 dni..czy odpuścić i pójść na USG pod koniec przyszłego tygodnia.. Beta niby tańsza, a jak będzie jeszcze gorsza to i tak będe musiała na USG pójść :crazy:..

Martoocha mysle, ze jak pojdziesz do lekarza to rozwieje twoje watpliwosci. Co mozesz zrobic....jedz dupka i pij melise, staraj sie nie denerwowac i odpoczywac. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze i pozniej bedziesz sie smiala z tego jak sie niepotrzebnie zamartwialas. Kazdy organizm inaczej reaguje, jesli beta jest na dolnej granicy, ale nie ponizej, to i tak jest dobrze wg mnie.

Martoocha,3mam kciuki za powodzenie calej sytuacji! Betka moze jeszcze nic nie przesadzac.... wazne ze dzielna jestes!:)

A tu ze 2 fotki z silvarium w poczopku:) pieknie tu!

Załączniki

• IMAG1091.jpg
    IMAG1091.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 37
  • IMAG1092.jpg
    IMAG1092.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Dziewczynki moje..mąż zakazał mi zaglądać na forum.. mam odpocząć i nabrać do wszystkiego dystansu.. Będę się odzywać,ale rzadziej (to nie znaczy że umarłam czy coś-więc informuje wcześniej:-p). Ściskam Was mocno i trzymam za Was wszystkie OGROMNE kciuki.. bo przecież kiedyś musi nam się wszystkim udać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry