Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a to że wyszły pozytywne to dowód na to jaką masz dobrą intuicję że wiedziałaś że "coś się święci" o tym czasie!

mleka mam jeszcze sporo... karmię mniej więcej co drugie karmienie piersią więc może być tak ze jeszcze wszytko będzie na opak... dlatego tak jak pisałam nie nastawiam się na sukces od razu... ale nadzieje trzeba mieć 

Ale ja też tak miałam w ciąży! A zwłaszcza pod koniec, co raz latałam do kibla bo myslałam ze to wody mi odchodzą 
Dzień dobry!!!! :-) u nas noc minęła jak zwykle przy 6 miesięcznym bobasku... głodomorek twardo wstaje w nocy na karmienie 
ale na szczęście się wszystko ułożyło. W najtrudniejszych momentach dziewczyny tutaj wiedziały jak mnie wesprzeć a jak trzeba to opier***ić więc uważam że mi forum pomogło 
do tego jakoś za ciepło było i się pociłam jak taki szczurek 

nawet mnie nie zbadali i odesłali do domu... Całą noc przepłakałam... byłam przekonana ze ronię właśnie drugą ciąże... to był horror.... na drugi dzień poleciałam do swojej gin która zrobiła mi USG i z maluszkiem wszytko było w porządku a serduszko ślicznie biło!!
ale to co wtedy przeżyłam to było już moje....