reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

To w takim razie ja za Ciebie tek kciuki 3mać będę:) może nie fizycznie, bo jednak do pracy muszę iść ale myślami na pewno!!!

w każdym razie jak widzę na nudę nie możesz narzekać:)

reklama
Myszko no to &&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie wizyty.

Nanu ciacho pychota, ja dziś robiłam tort bezowy z masą cytrynowaą i wiśniami bo M ma jutro urodziny.
Kuzynka przyniosła mi 3 sukienki. Jedna pasuje, a czy będzie pasować za miesiąc to się okaże.

No i jutro dp przedszkola i skończy się spanie do 7, a jeszcze nie wiadomo o której będzie jeździł autobus. Jutro bedą kosić kukurydzę więc jeszcze większy obiad muszę zrobić tak ze jutro zalatany dzień, a we wtorek wizyta i gin i mam nadzieję bijące serduszko:tak:

hej,
Nanu wstaw na bloga przepis:tak:

ja zrobilam za to ciasto drozdzowe Danutaski, ale bez owocow, bo chcialam je jesc z marmelada:) pycha wyszlo, choc za malo drozdzy mialam, ale wyroslo super.

Ja sobie te katorgi zywieniowe odbije...za jakis czas ;-)
Chcialam isc na lody dzisiaj ale eM mnie tylko zapytal czy znow chce nie spac w nocy no i od razu przeszla mi ochota... Synek mi wyjadl wszystkie bulki maslane no i jestem bez kolacji ;-( normalnie sie wszystko uwzielo na mnie :-(

już dodałam:)

edit

znalazłam sobie zajęcie na przyszły weekend:) będę robić dywaniki filcowe - dla każdego z nas koło łóżka:)

mniej więcej coś w tym stylu: http://www.pakamera.pl/wnetrze-rozne-dywanik-serwetkovy-szary-nr672098.htm

tylko że taniej:) i w wersji prostokąt:) Koszty? Filc wynalazłam na allegro za niecałe 30zł:) do tego nożyk i do dzieła!!!

edit2

a z nudów i ogólnej ciekawości przeanalizowałam dzisiaj szczęśliwe me cykle pod kątem dni, w których były boboseksy - oraz cykl poprzedni nieskuteczny i obecny:)
tabela przedstawia się następująco:

analiza.jpg

zaznaczyłam na żółto dni cyklu z boboseksami które się pokrywają w obu udanych przypadkach:) Jeden z nich pokrywa się z dzisiejszym:p hehe! ciekawe czy insynuacje profesor nanuliki się sprawdzą:p

Jakoś się nie nastawiam, po ostatnich moich jazdach jakoś inaczej podchodzę i mam nadzieję,że tak zostanie, bo tak jak mówiłyście - sex jest wtedy o wiele przyjemniejszy.....

ale pogdybać dla jaj chyba mogę?:p

Ostatnia edycja:
reklama
No ciekawe:p
Tylko wtedy. Mialam dluzsze cykle i nie wiem kiedy byla owu bo tempki nie mierzylam:)

Zobaczymy:)

Powodzenia Myszko w pogoni za ginkiem!

Do góry