Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do lekarza szłam prywatnie, na wizytę czekałam 2 tygodnie, w międzyczasie porobiłam sobie dodatkowe badania krwi żeby pójść dzisiaj z kompletem wyników, co bym dodatkowo biegać nie musiała.
znam endokrynologa godnego polecenia w Poznaniu. Miałam Anty-Tpo powyżęj 1000, brałam selen sprowadzany z niemiec, bo u nas był dostępny tylko selenit a to nie to samo.
Przy problemach z tarczycą ciąże obumierają po 8 tc. Bardzo dużo chciałam wiedzieć po stracie ciąży. Pani doktor do kórej chodziłam zajmuje sie kobietami z problemami tarczycy w ciązy.
Anty_TPO robi sie aby sprawdzić czy ma sie przeciwciała, co może wskazywać na Hashimoto, czyli immunologiczne zapalenie tarczycy. ft3i ft4 robi się dla dokładnego zbadania tarczycy, ale przeważnie kierują na te badania dopiero po sprawdzeniu TSH, a uważam,że to błąd.
karo wiem że cięzkoWitam dziewczyny
Dzisiaj znalazlam czas zeby sie odezwac.Od wtorku jestem mezatka wiec we wtorek impreza,w srode wyjazd do polski a wczoraj nastepna imprezka.
Dzisiaj dokladnie mijaja 3 tygodnie od straty mojego Aniolka.
Sa dni gdzie wogole o tym nie mysle a sa dni gdzie bym najlepiej spala,niewychodzila i z nikim nie rozmawiala.Najgorsze jest to ze jestesmy teraz w polsce u moich rodzicow i mieszka tu moja siostra ktora jest w 17tyg,ja tez bym teraz byla tak samo.Ale nie moge nic na to poradzic,bo jednak tej troche zazdrosci jest.
Ale wam dziewczyny zycze wszystkiego dobrego na ten nowy rok,aby ten 2012 byl dla nas lepszy i oby wszystkim nam spelnilo sie to jedne marzenie.
Zycze milego wieczoru
Mnie tez nikt nie wysłał,sama zaczęłam szukać. TSH miłam 7,31 i tak zaczęło sie drążenie tematu. Zrobilam masę badań innych, które nic nie wykazały. Jestem z Wrocławia, Panią doktor znalazłam na stronie jakiegoś forum, napisałam, odezwała się i tak zaczęła mi pomagać. Byłam też u niej osobiście. Mogę podać adres mailowy, może też uda Ci sie skonsultować z nią.widzisz szkoda że ja jestem z Chojnicza daleko
kurde to co oni badają
ta tarczyca ten wskaźnik żeby zajść i zdrowo donosić to przedział od 1,5 do 2,0 czyli jak mój za duży to pewnie moze być Hasimoto? pewnie myślę że mam to objawy mi wskazują na to
powiedz dlaczego nikt mnie nie wysłał po obumarciu ciązy na to badanie??? czy oni się uczą dla zasady czy żeby pomagać
skierowanie na kasę chorych pewnie musi być????