Myszka ja nie sugeruję Hashimoto, tylko chodziło mi o to, że Ty też miałaś leczenie w wieku 15 lat. Ukraina zafundowała nam prezent na wiek, oby nasze dzieci już nie miały z tym problemów. U Ciebie Kochana to ewidentnie błąd lekarzy i walcz ile sił starczy, muszą za to ponieść konsekwencje, no i by żadnej innej kobiety to nie musiało spotkać. Tak sobie myślę, masz już jakiegoś prawnika? Może to przyspieszy sprawę, bo nie wiem jak jest w Niemczech, ale w Polsce to wśród lekarzy "rączka rączkę myje" i nigdy nie jest wina lekarza :/ Ja bym też zainteresowała prasę tą historią, bo na takie traktowanie nikt nie zasługuje a oni niech się nie czują bezkarni.
Lopop to może z tym HCG jest coś na rzeczy, bo mój Synek nawet tydzień po @ nie chciał się ujawnić.
Kochająca Mama super wiadomość na zakończenie roku, za kilka dni powtórzysz test i będą już 2 mocne krechy. To że tak wcześnie, to się nie zamartwiaj, moja koleżanka straciła dziecko w maju i chyba też okresu nie zdążyła dostać, bo w lutym synek im się urodził. Taka szczęśliwa wpadka :-) bo chcieli odczekać 3 miesiące, ale u niej też było to bardzo wczesne poronienie, 6-7tc myślę że wtedy szybciej się organizm oczyszcza. Myśl pozytywnie Kochana, tak bardzo się cieszę z tej wiadomości!!!
Kochane życzę Wam spełnienia najskrytszych marzeń, by rok 2012 był dla Was bardziej łaskawy, by Wasze domki problemy omijały szerokim łukiem, dużo radości, pogody ducha, nieustającego szczęścia i miłości. Udanego wieczoru Kobietki :*