• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
myszka, normalne! Ja poszłam do psychologa, i po wyjściu stwierdziłam,że bez sensu poszłam. Słuchaj intuicji i serca. Ty najlepiej wiesz co Ci duszę uleczy. Uwierz mi. Mi Madzia uleczyła serce.:tak::-D
Pokazywałam jej sztuczne ognie ale uciekła od okna, muzyke tez puściłam. leży przytulona do Taty i nie śpi. Ech..

reklama
Tatuś korzysta:-)
Częściej przebywa z Olą lub ze mną, ale w sytuacjach patowych i tatuś się przyda.
zasnęła, może godzina zero jej nie obudzi.

trzymam kciuki oby nie, niech sie wyspi w przyszlym roku bedzie starsza to moze wtedy sie uda ;-) u nas strzelaja gdzie i jak popadnie wiec na dobra sprawe to strach wyjsc, byli moi panowie ze mna w zeszlym roku i tylko sie nastresowalam, nadenerwowalam i tyle z tego bylo^^

no nic uciekam do moich chlopakow a potem do lozeczka;-)

milego wieczorku i jeszcze raz najlepszego w Nowym Roku :-)

Ostatnia edycja:
A w tym roku w domku czas spędzacie? Syna masz już dużego, pewnie poszedł do kolegów.
Ale ten czas leci. Mam nadzieję,że 2012 będzie lepszym rokiem. Tego sobie życzę.

Witam w Nowym Roczku, moj synek byl z nami wczoraj. Malo wychodzi, bo znajomych ma tylko ze szkoly a ci pojechali do rodzin w pl. Tak to jest my mieszkamy tu troche ponad poltora roku, a w okolicy same babcie. Uroki starego miasta, za to pubow i imprez tu nie brakuje;-) ciagle cos sie dzieje

Myszka A ja myślałam, że to tylko w Irlandii na 10 mieszkańców przypada 1 pub :-D. Dobrze że syn jeszcze z rodzicami chce siedzieć, ale pewnie jeszcze max 2 lata i to się zmieni ;-). I jak, było piccolo? Ja to przy grzanym winie bezalkoholowym świętowałam, pychota, a toast (zaszalałam) i wzniosłam lampką... coca coli. Prawie całą ciążę tego nie piłam, trochę na początku, wolę sok, najlepiej wyciśnięty w sokowirówce, no ale na lampce skończyłam, bo sama nie jestem i Komuś bąbelki i kofeina uderzyły do główki i zaczęły się tańce w brzuchu.
Selena to Madzia trochę sobie posiedziała, ale bidulka, wystraszyła się fajerwerków, a tak pewnie na nie czekała... Za rok już będzie odważniejsza :) pomiędzy Twoimi pannicami duża różnica wieku, jak Ola zachowuje się w stosunku do siostry? Ja mam siostrę starszą 13,5 roku i nie chciała za bardzo brać mnie na spacery, bo nie chciała chodzić za nieletnią mamę :-D

Tak sie zbieralismy na zakupy, ze nie bylo nic bezalkoholowego juz... nigdy niezrozumiem jak to tu dziala... rynek drozszy od marketu, alkohol mozna bylo kupic do 5 nad ranem... a dla niepijacych kicha. Takze u nas skonczylo sie na sokach a potem lulu nawet na przytulanie nie mialam ochoty.
Co do roznicy wieku, dla mojego nie bylo roznicy bardzo opiekunczy jest i cieszyl sie, ze jak bedziemy chcieli isc gdziec czy sami zostac to on sie Mala zajmie... do tego stopnia, ze pomagal w testowaniu odpowiedniego wozka;-). Potem doszedl do wniosku, ze jak Mala podrosnie to on juz bedzie pracowal i pewnie kase bedzie od niego ciagnac:-D ubawil nas tym tekstem.

Witajcie w nowym o niebo lepszym roku!!!
Myszka, ja też się zastanawiam nad tym, czy nie jest aby za szybko aby myśleć o kolejnej ciąży...

Kurcze, jak ta nasza psychika okrótnie działa... doszłam do tego, że zajmowanie się jakimiś rzeczami aby zatrzymać "myślenie", nie działa na dłuższą metę... bo jak tylko usiądę i się zamyślę to wracam do "tamtych" chwil...

reklama
Witajcie w nowym o niebo lepszym roku!!!
Myszka, ja też się zastanawiam nad tym, czy nie jest aby za szybko aby myśleć o kolejnej ciąży...

Kurcze, jak ta nasza psychika okrótnie działa... doszłam do tego, że zajmowanie się jakimiś rzeczami aby zatrzymać "myślenie", nie działa na dłuższą metę... bo jak tylko usiądę i się zamyślę to wracam do "tamtych" chwil...

niestety każdy z nas wraca non stop ja ostatnio np. bardzo bo maleństwo już by było na świecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry