reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie :)
Rzadko piszę, ale czytam regularnie. Witam nowe Aniołkowe Mamusie i zapraszam do wpisania się na listę niechcianych @ :tak:

Kto niedługo testuje? Bo trzeba trzymać &&&&&&&&&&:-):-)

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z powrotem płodności po poronieniu naturalnym? Jak to było z owulacją i jak długo czekałyście na @? No i kiedy zaczęłyście staranka? Mi gin mówiąc o tym, że mam czekać na najgorsze od razu oznajmił, że praktycznie w pierwszym cyklu można zacząć. Ale wiecie jak to jest.. Obawy, obawy, obawy. Niech ten czas mija szybciej...

Cześć Babeczki!

Carollina, podaj na forum terzisy, bo smaku narobilas:)) ja teraz musze rozpieszczać bliźniaki wiec chętnie skorzystam:)). Hehe...

witam nowe Aniolkowe Mamusie. Sciskam Was.

Madziorrek dziewczyny dobrze piszą - ważny jest skok. A poza tym wiele jest na ovufriendzie " nietypowych" pofalowanych wykresów ciazowych. Wiec &&&&&&

Marcela nie denerwuj sie kochana. Jak lekarze mówią, ze nie jest źle to nie jest. Będę trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze. I dzieki, ze o mnie pamiętasz, a brzucholek na mnie czeka. Jak widzisz zabralam sie porządnie za robotę, żeby go przejąć.

U mnie IUI sie odbyło. Były 3 pecherzyki - prawy 25 mm i 19 mm i jeszcze jeden mniejszy:) a na lewym jeden 22 mm. Wiec jest dobrze. Jeszcze nie pękły. Czekam na pekniecie. IUI jest super, nic nie boli. I .... Hit roku. Mąż wyprodukował 30 milionów plemników o ruchu postepowym. Dr go wychwalił jak chłop z chłopem sobie pocukrowali:)) śmiesznie było, a moj mąż dumny jak paw! I Doktorka tez podkrecilam, ze musi dobrze strzelać, bo strzela na bliźniaki. I powiedział, ze strzelił wyjątkowo celnie:) hehe... Fajnie było! Zadowolona jestem. Jutro rano poprawka na wszelki wypadek naturalnie. :-D

Wow, dziewczyny ale żeście napisały!!! Nie było mnie ratptem 2-3 dni!!!!!

I nie wiem jak Was nadrobię!!!!!

Widzę jakieś ciasteczka :))))))))))))) Carollina a Ty tak umiesz pichcić ciasta? To ja poproszę o przepis na ciasto drożdzowe dla karmiacej matki!!!!!!!!

Celta ja Ci mówię, że Ty jak dostaniesz telefon to dzien później na teście będziesz mieć II krechy :D :D :D ale cudnie będzie!!!!

Mika jak się mieszka???????? I nie sprzątaj za dużo!!!!! Nie wolno!!! No i GRATULUJĘ że z Leosiem wszystko dobrze, mówiłam Ci!!!! Teraz już będzie z górki :)))))

Agawaaa Wy to parę razy poprawcie naturlanie!!!!! Winko i działajcie :)))) Może trojaczki będą :)))))))))))))))))))))))))

dzieci-ozeczko-trojaczki.jpg

Marcela ehhh, ja wiem co to znaczy coś nowego się dowiadywac... ale jak lekarze mi mówią, zeby sie nie denerwowac, ze jest ok, to ja sie nie denerwuje... I Ty tak samo zrob!!!!!

Madziorrku mój ja Ci z temp nie pomogę, bo ja nigdy nie mierzyłam!!!!

NOWE DZIEWCZYNY WITAJCIE!!!!!!!

Moje kochane stałe bywalczynie - całuję Was gorąco i przepraszam, ze do każdej czegoś nie napisałam!!!

A ja od 3 dni śpię! Wiki ze mną wygrała i o północy biorę ją do łóżka i śpimy do 9-10, z dwoma przerwami na karmienie na śpiocha....
Wczoraj miałyśmy szczepienia. W ogóle od wczoraj jakiś Anioł to moje dziecko jest (może po szczepieniu). I ciągle się do mnie śmieje :))))) Z dnia na dzień kocham ją mocniej (a myślałam, że się nie da).

A teraz ciekawostka - w poniedziałek okazało się, ze to coś co mi wycieli w czasie cesarki to endomerioza!!! I lekarz się zdziwił, że udało mi się w ciążę zajść... więc już wiadomo czemu zachodziłam pond 2 lata i być moze to była przyczyna poronienia, bo coś źle się rozwijało... Więc moja Wiki to mój CUD!!!! A teraz w czasie cc cholerstwo mi wycieli i mam teraz hormony brać!!

BUZIAKI DLA WAS!!!!

Załączniki

• trojaczki.jpg
    trojaczki.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 54
  • dzieci-ozeczko-trojaczki.jpg
    dzieci-ozeczko-trojaczki.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 53
Elka - mysle ze Tobie tez wyjda, mimo, ze jestes na bakier z pieczeniem...

Izka
- te ciasteczka zawsze tak krzycza :) jak kolezanka mnie raz odwiedzila i zobaczyla je gdzies z boku na blacie, to sie sama zapytala, czy sama pieklam i czy moze sie poczestowac. Tak sie zajadala, ze az na wynos wziela:)

Agawa - super wiadomosc :) fajnie, ze takie pozytywne emocje od Ciebie bija :) ale sie ciesze :) Niech sie uda w koncu :)

Michalina
- czasami pieke ciasta, ale raczej takie szybkie i malo skomplikowane. No chyba, ze sa naprawde pyszne jak to ze slonecznikiem, ktore wczesniej polecalam, to sie czasem skusze i robię :)

Elka, Izka, Mika, Izka, Agawa, Michalina i kto jeszcze chce
- prosze bardzo. Mam nadzieje, ze nie zagmatwalam zbytnio i ze tym moim opisywaniem nie zniechecilam Was na zrobienie. W kazdym razie jesli cos bedzie niejasne - pytajcie. Wlasnie zajadamy się drożdzowka do kawy, a Mikolaj ciasteczkami :)

Hej, tylko obiecajcie, ze zrobicie :)
Zobacz załącznik Drożdżówka.doc
Zobacz załącznik Ciasteczka maślane.doc

Załączniki

• Drożdżówka.doc
    12,5 KB · Wyświetleń: 52
  • Ciasteczka maślane.doc
    13 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Witajcie!!!

mika zanik szarych komórek w twoim przypadku jest wybaczony:-D...uważaj na siebie

agawa ja to czasem myślę,że może lepiej nie badać się nie starać a po co?może tak ma być,może nie jest mi pisane?? a czasem baaaardzo pragnę i nie chcę od życia nic innego...to chyba każda tak ma takie rozmyślania..... baaaaardzo się cieszę z Twoich pęcherzyków i też czekam z Tobą na pęknięcie no i niech się dzieeeeejeeeeeee!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&

madzik,lili,anncka witajcie!

carollina ciasteczka wyglądają pysznie,muszę spróbować je zrobić....tez często coś pichce z braku zajęć:blink:

marcela buziaki dla Ciebie i Maleństwa....i nie martw się proszę na zapas...pewnie samo zniknie:tak:

michalina super że się wysypiacie nie ważne w czyim łóżku:-D buziaki!!

galwaygirl Ty rzeczywiście powinnaś się częściej odzywać,chyba karny kutasik się należy!!!!!! :-D pozdrawiam

madziorek,eska,celta,neta,izka,bakalia,elka
buziaki!!

reklama
maqa WYBACZ!!!!!!! nie dobra ja!!!!!! a ja tam widzę przy Twoim niku ,że czekasz na zielone a do kiedy mniej więcej?????

sysiq dopiero teraz doczytałam,że jednak zdecydowaliście się na staranka przed ślubem....no i suuuuper,ważne żebyście byli szczęśłiwi a ja kibicuję&&&&&&&&&&&&

Już prawie weekend:-D spadam spać dobranoc pa,pa buziaków 102:-Dkaraluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki:-D

Do góry