reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ozila gratuluję Ci z całego serca!!!! Cieszę się bardzo, że córeczka już po tej stronie brzucha, zdrowa, spokojna, przy mamusi...
Eh.. aż się łezka zakręciła w oku..
Życzę Wam teraz szybkiego powrotu do domu. Odpoczywaj i chłoń jak gąbka każdą z tych chwil. To musi być niesamowite.
Ozilka ściskam Cię mocno.

ewik to jakaś średnio solidna ta firma jeśli nie dzwonią skoro obiecali. A może dryndną w poniedziałek, wszystko się okaże niebawem. Nie trać nadziei, ja jestem pewna, że znajdziesz robotę :tak:

carollina dobrze, że w razie czego masz podkładkę, żeby zgłosić się do szpitala. A ja cały czas wierzę, że nie będzie Ci potrzebna. Leż, leż i jeszcze raz leż, dopóki masz okazję, tzn, chłopa w domu i może zająć się synkiem. Wszystko będzie dobrze. Ściskam mocno.

Ozila ale cudoooooo!! prześliczna dziewczynka :-):-) a Ty jak się czujesz po cc? ile u Was w szpitalu trzymają w ogóle? dochodź pomalutku do siebie i cieszcie się każdą chwilą razem! a starszy brat jak, zapatrzony w siostrzyczkę? :-)

Madziorek z mdłościami nie pomogę, bo mnie zemdliło chyba tylko raz :-p ale na początku wcześniejszej ciąży strasznie ssało mnie, musiałam non stop jeść, żeby nie czuć tak jakby głodu :-p

Michalina a może to śluz płodny? może po ciąży po prostu owulacja teraz będzie inaczej u Ciebie wyglądać.

Ewik tak to jest z tymi cholernymi ogłoszeniami, człowiek idzie, maglują i maglują i guzik z tego wychodzi. Ale trzymam mocno kciuki, żeby jednak zadzwonili :*!!!!

aaa Karo nie wiem czy już mówiłam, ale masz prześliczną córunię!! :-)

buziaki dla Was wszystkich moje kochane :* :*

Ozilka - GRATULUJE MAMUSIU:) Coreczka sliczna niech zdrowo rosnie:) POZDRAWIAM I CALUJE:)

Madziorku - ja niestety nie pomoge Bo jako tako mdlosci nie mialam, a teraz to tak czasem cczuje ze wszystko jest bardzo wysoko ale nie wylatuje wiec jest ok. Narazie to odnotowalam u siebie zgage po wypiciu herbaty z cytryna. Nigdy przedtem nie mialam zgagi wiec to chyba to.

Ewik - tak jak Celta pisala poczekaj do poniedzialku. Moze wtedy. Wiary kobieto. Ja trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&

Celta - mam nadzieje ze list nie będzie potrzebny.

Dzisiaj już lepiej. Myślę że wczoraj stres tez swoje zrobił. Dużo rzeczy nalozylo sie na siebie w jednym czasie. Brzuch juz mniej boli. Rano zadzwonil lekarz zapytac jak sie czuje, przeprosil ze wczoraj nie zadzwonil i zaprosil na USG 27.03 na 8:00 do szpitala. Mam nadzieje ze do tego czasu bedzie wszystko ok.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie.

Ostatnia edycja:
jakie śliczności!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
łezka się w oku kręci, a my następni nie do wiary!!!!!

Madziorek
przerabiałam od początku wielkie mdłości, kolki jelitowe, codzienne rzyganie i bóle żołądka do 16 tygodnia nospa Cię ratuje i leżenie po posiłku, mi przynajmniej pomagało;)*

Ozila my juz od czwartku czekamy na wiadomosci.Claudia przesliczna.wielkie gratulacje.chcialoby sie znowu takiego maluszka miec przy sobie:-)kiedy wychodzicie do domu?

ozila GRATULACJE!!!!!!! Claudia prześliczna,dużo zdrówka dla Was!!!!

michalina mi też się wydaje,że to śluz płodny.....ja podczas płodnych dni mam taki śluz i też mnie podbrzusze boli i mdłości mam do tego:confused: ale zawsze tak nie było od jakichś dwóch lat około,więc może tobie po porodzie też się coś pozmieniało....................................buziaki dla Wiki:-D

eska Ty następna:-D do rozpakowania

Ozila gratulacje!!! Jak poród??? Ucałuj Claudie ode mnie i od Wikusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jezu, śluz płodny!!! To teraz uważać muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH DZIEWCZYNKI!!! Postaram się wieczorem wpaść i nadrobić zaległości bo Wiki coraz grzeczniejsza jest!

reklama
Michalina - ja tez mysle, ze to plodny moze byc... zobaczysz czy za jakies 2 tygodnie okres dostaniesz... duuzo kobiet dostaje okres wlasnie juz po 3 miesiacach po porodzie (a Ty jakos tak jestes widzac po wieku Wiki) mimo, ze karmisz piersia... (bo chyba karmisz tak?) ja dostalam chyba po 6 miesiacach, ale moj Mikolaj nie mial zdnej przerwy w dostawie mleka z cyca a w nocy budzil sie co 2-3 godziny... wiec u mnie owulacje to zahamowalo, ale moja siostra takze karmila normalnie i dostawala wlasnie po 3 miesiacach przy kazdym dziecku, a ma troje.
No coz, widac nie ma reguły. Teraz zabezpieczac sie zostalo, no chyba ze juz planujecie drugie, bo podejrzewam, ze z medycznego punktu widzenia to jest mozliwe :-)
Ja mialam w klasie trzech braci. Dwoch z poczatku roku, a trzeci z konca :szok: i co? mozna !!! :-D

Pozdrawiam Ciebie i Wiki :)

Do góry