reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny! Czytam na bieżąco, ale z odpisywaniem gorzej. Cóż na te wieści co się właśnie pojawiły nie śmiałem nie odpisać!
Celta gratulacje!!!! Wszystko bedzie teraz już dobrze! Na pewno!
Eska Mikołaj jest przepiękny i przekonany na pewno!!! Buziaki od cioci z BB!

reklama
eska Mikołaj jest przecudny:-)...siedzę i ryczę ależ Ci gratuluję musisz byc teraz MEGA SZCZEŚLIWA!

celtuś
co za niespodzianka GRATULUJĘ Kochana to wspaniała wiadomość,jak będziesz coś więcej wiedziała o dzieciaczkach to pisz:-) w końcu się odnaleźliście:-)

mika powtórzę ale co Ty robisz na IP mam nadzieję,że Leon ma się dobrze,pozdrawiam!

suana &&&&&&&&&&&&&& za USG,na pewno wszystko jest ok:tak:

michalina co za radość w tej wanience:-D

pietrucha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za testowanie!

...............pozdrawiam

Ostatnia edycja:
eska przepiękny chłopiec!!! I takie ma jasne włoski, chyba jeszcze nie spotkałam się z tym żeby maluch była takim blondasem tuż po urodzeniu. Wyjątkowy ten Wasz synuś. Bardzo się cieszę, że jesteście już w komplecie! Całusy

mika, a co się stało, że siedziałaś na IP??? Mam nadzieję, że nic złego, a jedynie seria uspokajających badań. Ściskam Cię mocno, życzę dużo zdrowia Tobie i Leonkowi. Trzymaj się.

KOCHANE DZIĘKUJĘ WAM. Za gratulację i łzy, a przede wszystkim za to że byłyście ze mną te wszystkie długie miesiące kiedy marudziłam jak najęta. Teraz jeszcze trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze, żebyśmy udźwignęli to z czym przyjdzie nam się zmierzyć, bo jedno z dzieci jest po ogromnych przejściach.... i nie wiadomo jak to wpłynęło na jego psychikę.
I powiem Wam, że trafiły nam się maluchy - 1 i 3 latka :-)

eska no jakie cudo z tego Waszego synka!!!! Cudny jest :) korzystacie z czasu spędzonego razem :) niech maluch zdrowo rosnie :)
celta no co za wspaniałe wiesci!!! Siedzę i ciesze sie do tel :) maź troche dziwnie na mnie patrzy :) mówiłam, ze sie doczekacie!!! Kurcze tak sie ciesze!!! :*****
mika wszystko ok? Zmartwilas mas ta IP.

Celta yuuuuuuuppppppiiiii!!!!! No w koncu w koncu w koncu zadzwonili alez sie ciesze i zeby od reszty nie odstawac tez sie poryczalam!!! gratulacje Kochana!!!!

Eska Mikolaj jest poprostu cud miod i malyna a jaki blondasek, super jeszcze raz gratulacje!!!

Suana mega kciuki za USG bedzie dobrze buziaki &&&&&&&

eska... brak mi słów...Miki jest boski.. gratuluję jeszcze raz... teraz czeka Cie wiele cudownych nowych wyzwań :happy:

celta - super wiadomość!! gratulacje :) pewnie lekka trema się zaczyna pojawiać przed godziną zero ale będzie wszystko pięknie i pozytywnie :)

a ja... w sobotę wybieraliśmy pomnik dla naszej Haneczki... nie sądziłam że to będzie tak cholernie trudne.... ostatnie dni w nostalgii i ogólnym dobiciu... nawet mi sie pisać nie chce

buziaki dla testujących &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i moc pozytywnych myśli dla fasolkowych mamuś :)

hej dziewczyny!

Celta - WOWWWW:))) Dwójka maluchów? No superaśnie! Bardzo cieszę się razem z Tobą :* To będą piękne ostatnie święta w tak małym gronie ;p
Eska- ależ ja go uwielbiam :) <3
mika - nie strasz tu dziewczyn, bo na zawał zejdą :*
rurka- a już wiesz jaki chcesz pomniczek? Ja mam zamiar w czerwcu wybrać już konkretny. Wiem już jaki mniej więcej, ale jeszcze z mężem nie możemy dojść do porozumienia ;/ Trzymaj się!

BUZIAKI DZIEWCZYNKI!!! :*

reklama
CELTA ale się zryczałam!!!! Cudowna parka Wam się trafi!!! I na pewno udźwigniecie taki slodki cieżar, a dzieci szybko zapomną o nieszczęściu, bo bedą mieć wspaniałą rodzinę!!!!!

Eska no cudo ten Miki jest :D

Mika nie strasz nas :))))

Madziorrek u Ciebie rośnie taki sam urwis jak moj :D Mówię Ci :D

Wiki nauczyła się piszczeć ze szcześcia... i uszy nam odpadają..... uciekam uspiać Urwisa. Potem znów wpadnę.

Do góry