reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

Celta dziękuję za wsparcie. Psychika dalej szwankuje ale dźwigam się z dołka rozpaczy. Ginekologicznie ok, infekcja nerek do opanowania, nie jest duża, gorączka niestety nadal jest :szok: A ja pojutrze idę do nowej pracy. I tak się rozdęłam, że w ciuchy nie wchodzę a znalezienie koszulowych białych gładkich bluzek graniczy z cudem. Będę ubraniowo improwizować :cool2: A jak u Was, coś się zadziało? Te procedury są nienormalne, dwoje dzieciaczków usycha z tęsknoty za bliskością i ciepłem, są kochający rodzice a miedzy nimi przepaść oczekiwania. Chore to...
Rurcia łap za sikańca i zdawaj relację &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Moniska82 no to jak szkolenie to dajcie czadu przed i zaraz po :tak: A w międzyczasie leż z nóżkami do góry i czekaj aż się zadzieje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gochson zanim się hormony ustabilizują możesz plamić ale... cień na teściku nie bierze się z nikąd :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Forumowiczki :-)

reklama
Moniska - bo wg moich obliczeń owu była 5/6 maja... 7 maja stosunek bez zabezpieczenia (bo wcześniej się zabezpieczaliśmy jeszcze) nie wiadomo kiedy zagnieżdżenie zarodka.. więc boję się że dziś byłoby jeszcze przy wcześnie.. w sumie to nie wiem czy jutro już coś będzie widać.... właściwie to nie wiem czy wogóle coś będzie więc... sama rozumiesz

Gochson - trzymam kciuki! Masz ogromną dawkę kwasu :> Ja przy mutacji dostałam 15 i do tego femibion natal. WALCZ :)

Goshon- gratulacje;))) jupi;)

Dziewczynki a my dzisiaj kupilismy lasta na Kos... wylot w sobotę...Mam nadzieje, ze wypoczniemy. Pytalam doktorka- zadnych przeciwskazan co do lotu. Co do slonca, wiadomo... nie wylegiwać się. ehh mam nadzieje ze bedzie fajowsko;)

reklama
Do góry