reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja dziś byłam robić badania z krwi i czekam teraz na wyniki. i jutro idę do nowego ginekologa. trochę się denerwuje wynkami i tym co jutro gin powie.

Doris
Trzymam kciuki za dobre wyniki.

Pietrucha Mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej. Tyle przeszłaś już w tej ciąży.

Martoocha To prawda beta czasami potrafi nieźle zestresować Trzymam kciuki za usg!!

Anncka super fotka Widać że jesteście szczęśliwi
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Małgonia Gratulacje!! Witamy Wojtusia na świecie.
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

reklama
malgoniu:-)
dzielni jestescie, gratuluje

anncka
sliczna szczesliwa rodzinka :-)gratuluje kochana

natka
jak u Ciebie?

pietrusiu
ob tak i zostalo bez krwawien, kochana

doris
sciskam kochana, ja tez mysle o histeroskopii....:baffled: chyba trzeba bedzie, tylko u mnie robia mikrohisteroskopie bez znieczulenia, moja najblizsza psiapsola miala 2tyg temu i nic nie bolalo

przesylam buzki dziewczynki

Małgonia!!!! Gratulacje!!!!

a ja byłam wczoraj na wizycie,widzialam 3,5 cm mojego szczęścia. Machalo do mnie rączkami, nóżkami :) aż miałam łzy w oczach, wreszie dotrało do mnie że jestem w ciaży....

20 grudnia prenatalne i wtedy ogłoszę to całemu światu!

I tak jak myślałam, ciąża jest starsza o 4 dni :D w końcu wiem dokładnie kiedy się Kropek począł :D
więc termin na 7 lipca, ale Pani dr chce mnie pociąć 1 lipca ....

W końcu same dobre wiadomości!!!

Małgoniu gratuluje;)))))))) Suuuuuper wiadomość z rana.

Agawa nie przepracuj się bo jeszcze siły na odwiedziny musisz znależć;)

Pietrucha. 3mam kciuki żeby tak zostało aż do rozwiązania&&&&&&

annack- pięknie;) Tak 100% szczęscie. Wiem o czym mówisz;)

Ania- jak tam pęcherz i samopoczucie.

Dorisz- mnie histero nic nie bolało, a nie miałam znieczulenia...

Michalina- prenatalne na pewno wyjdą super;)

Całuje Was wszystkie kochane;)

Kiraa dziękuję że pytasz. U mnie powoli do przodu, dziś robiłam kolejny test bo nadal nie mogę uwierzyć. Mam nadzieję że wszystko jest i będzie ok. W piątek mam wizytę u ginka-na serduszko pewnie będzie za wcześnie ale i tak zdecydowałam że jednak pójdę jeszcze w tym tyg. A jeśli chodzi o samopoczucie to raz lepiej, raz gorzej...
A jak u Ciebie? Działacie ze wspomagaczami?

Michalina widzę że spotkałyśmy się i na tym wątku:-) bardzo się cieszę że u Ciebie kolejne maleństwo w drodze, gratuluję! Bo jeszcze chyba nie miałam okazji:-) na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Natka to jest dobry wątek :) zobaczysz :)))))) Tak, a w drodze koleje maleństwo, a co :) jak szaleć to szaleć :)

A w piątek, który to będzie tc i dzień?? Będę trzymać kciuki. A jakieś luteine bierzesz czy coś?????

Malgoniaaaaa to już???? tak weszłam na forum póki młody mi zasnął i taka wiadomość :szok:
ogromne gratulacje!! ale kawał chłopa nosiłaś, wcale się nie dziwię, że było ciężko :-) niech się zdrowo chowa!

Pietrucha oby do końca już nie było zadnych krwawień, noo przy porodzie coś tam może polecieć, ale to jeszcze hohooooo przed Tobą :)

Michalina aż Ci pozazdrościłam, uwielbiam takie machające stworki :-) rośnijcie zdrowo!

ja chyba też za niedługo wskoczę na listę staraczek, szczerze mówiąc to chciałabym, żeby po następnej @ się udało, ale czas pokaże :-p może Swięta będą i dla mnie owocne :-)
a póki co pokaże Wam moje dzieło, które przez kilka dni ciułałam wieczorami jak młody spał
DSC_0056.jpg

buziaki dla wszystkich :*

Anncka pięęęęęęęęknie wyglądacie!!!!!!!

Załączniki

• DSC_0056.jpg
    DSC_0056.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 76
Michalinka ja miałam późną owulację w tym cyklu także liczenie tc od terminu ostatniej @ jest przekłamane w moim przypadku :-) w piątek będzie 25dpo. W poprzedniej ciąży wizytę serduszkową miałam 30dpo dlatego myślę że teraz może być za wcześnie :-)
Jeśli chodzi o leki to biorę duphaston.
A jak tam Twoja Wiki??

reklama
Do góry