Lenka232323
Fanka BB :)
Ale. Fajnie gratuluję
Coraz więcej was tu którym się udaje gratulacje :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale. Fajnie gratuluję
Nom niewiemKochana nie martw się na zapas a może właśnie przeczucia Cię zawiodą ☺życzę Ci tego z całego serca do @ jest caly czas szansa ze się udało ☺ ja nie mam przeczucia ale mąż twierdzi ze się udało ☺ zobaczymy jeszcze tydzień do @ ☺co ma być to będzie ☺
Może mąż się nie myliNom niewiem
Nic mi nie jest nic nie boli
:-(
Oj oj
Takie to trudne
Piekna kreseczka. Gratuluje[emoji4]![]()
Przypomniało mi się, że mam jeszcze jeden check&go czulosci 25, to machnęłam przed chwilą
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomość! [emoji173]Mamy juz wyniki kariotypow. Na szczescie moj i meza prawidlowy. [emoji5]
Przypomniało mi się, że mam jeszcze jeden check&go czulosci 25, to machnęłam przed chwilą
Mąż prawdę Ci powie! On wie co mówi [emoji12] Trzymam kciuki Kochana [emoji110][emoji173]Kochana nie martw się na zapas a może właśnie przeczucia Cię zawiodą [emoji5]życzę Ci tego z całego serca do @ jest caly czas szansa ze się udało [emoji5] ja nie mam przeczucia ale mąż twierdzi ze się udało [emoji5] zobaczymy jeszcze tydzień do @ [emoji5]co ma być to będzie [emoji5]
Kochana bardzo mocno Ci gratuluję i ciesze się razem z Tobą ☺Rośnijcie zdrowo ☺![]()
Oby Kochana☺, nie dziękuję ☺ do okresu jeszcze 5 dni, zobaczymy☺Mąż prawdę Ci powie! On wie co mówi [emoji12] Trzymam kciuki Kochana [emoji110][emoji173]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też nic nie boli , będzie dobrze ☺ bo musi być ☺Nom niewiem
Nic mi nie jest nic nie boli
:-(
Oj oj
Takie to trudne