reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny, światełko dla waszych aniołków [*] ja też straciłam swojego w 6tc strasznie to przeżyłam. Same wiecie co czulysmy minęło już pół roku z czego dwa cykle się staramy tak konkretnie i nic z tego już powoli tracę nadZieję zw będZiemy mieli swojego kochanego bobaska ile cykli minęło u was zanim się udało pytam zafasolkowanych pomocy....
Witaj, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty niestety wszystkie to przeszliśmy. Ja też tracę nadzieje po malu, ale wiem ze nie można się poddawać my staramy się już 7 miesięcy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeeej Ale zazdroszczę [emoji173][emoji173][emoji173] Też już nie mogę się doczekać kiedy usłyszę serduszko [emoji173] A od którego tygodnia detektor wykrywał Ci już serduszko?

w57v3e3kfucyl84a.png
Kasia już niedługo zobaczysz śliczne serduszko :)

Zaaaneta bardzo mi przykro z powodu twojej straty :( my mamy teraz 2 cykl starań

Hej dziewczyny, światełko dla waszych aniołków [*] ja też straciłam swojego w 6tc strasznie to przeżyłam. Same wiecie co czulysmy minęło już pół roku z czego dwa cykle się staramy tak konkretnie i nic z tego już powoli tracę nadZieję zw będZiemy mieli swojego kochanego bobaska ile cykli minęło u was zanim się udało pytam zafasolkowanych pomocy....
Bardzo mi przykro :( ja mam już synka 7mio letniego,ale bardzo chciałabym jeszcze jedno dzieciątko...niestety straciłam 3 ciążę...ostatnia 14 lutego w 11 tc :( to bardzo trudne ale nie poddaje się :) tutaj na pewno będziesz mogła swobodnie pogadać :) i oczywiście trzymam kciuki

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

90_natka zapytam go na pewno :) ogólnie mogłabym zrobić te badania prywatnie,ale skoro mam możliwość na NFZ to skorzystam :) tyle lat płacę składki :)

90_natka zapytam go na pewno :) ogólnie mogłabym zrobić te badania prywatnie,ale skoro mam możliwość na NFZ to skorzystam :) tyle lat płacę składki :)

Mam dokładnie tak samo :) skoro i tak płacimy składki, i to niemałe, to chociaż od czasu do czasu warto skorzystać z możliwości refundowanych badań :)

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty [emoji20] Ale nie poddawaj się i walcz o szczęście bo naprawdę warto... Nam udało się w 3 cyklu po zabiegu...

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
W poprzedniej ciąży kupiłam detektor w 13 tc i od razu wyłapałam serduszko. Teraz raz udało mi się w 11tc, potem długo nic a teraz od kilku dni znajduję już bez problemu. Z tym, że ja skończyłam już 14 tc i właśnie leci nam 15 więc to chyba już nic dziwnego że mi się udaje patrząc na to co było w poprzedniej ciąży :)
A Ty się nie martw kochana, za tydzień na pewno usłyszysz serduszko :) :) nie ma innej opcji!

Może najlepiej zapytaj czemu tak Ci dał :) może np. chce żeby to szło z kontraktu szpitalnego a nie jego? Zapytać nie zaszkodzi bo w sumie po co kłaść się do szpitala jeśli nie jest to konieczne :) a może akurat uda się załatwić normalnie do lab skierowanie. Ja też mam od ginekologa, w sumie najpierw pytała czy jestem w stanie zrobić to sama na własną rękę, ale zaznaczyła że to na początek koszt ok 500zł więc powiedziałam, że nie bardzo a wtedy bez problemu wystawiła mi skierowanie.

Witaj, światełko dla Twojego Aniołka [*] ja w ciążę zaszłam pół roku po zabiegu, w 3 cyklu starań. O poprzednią ciążę (straciłam na przełomie 15/16 tc) walczyłam 2 lata. Spokojnie, nie trać nadziei bo na pewno zostaniesz jeszcze szczęśliwą mamusią :)
Kurczę chyba sprawię sobie takie cudo i też będę podsłuchiwać lokatora [emoji16][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry