reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko wody gdy się sączą to cały czas powoli (jeżeli nie chlusną), a nie tylko chwile, stąd wiem że to nie wody, bo by było cały czas mokro. Wiem że w takim stanie mogę się pokulać jeszcze 2-3 tygodnie, zaczęłam się tylko zastanawiać czy rozpoznam bóle porodowe od tych "fałszywych", ale wszyscy mówią i wszędzie piszą że będę wiedziała "że to to" :tak:

Dzisiaj rocznica od pożegnania mojego maluszka
[*]

reklama
Danutaski spokojnie na 100% nie pomylisz "cwiczen" od porodu ;-) zycze aby jednak Ninka ulatwila mamusi zycie i w miare szybko sie pchala na zewnatrz :-)
[*] dla Maluszka, smutne te nasze rocznice ale coz poradzimy na to...
Ach przypomnialo mi sie, ze porodowe wczasie kapieli moga sie nasilac, ale na pewno nie przejda ;-)
To co Danutaski powoli zaczynamy koncowe odliczanie:-) ale to zlecialo...

Myszka szkoda, ze nie ma tu funkcji "lubie to" :-D:-D

Danutaski wow, ale juz jestes blisko!! chyba na razie ciesze sie, ze jestem na moim etapie:-)jestem zielona z porodow jak szczypiorek na wiosne:-D

Hejka,ja wlasnie wstalam... wczoraj zamieszanie caly dzien-a to my gdzies jechalismy,a to ktos wpadal po cos.... ale spoko,do znajomych dotarlismy na czas! Nawet zdazylam ciasto upiec,choc zabieralam jeszcze cieple:D
Wrocilismy ok 1wszej...

Teraz czas na kawuche!

dzien dobry :-)

wstalam i ja ;-) glodna jak wilk, wiec juz sniadanko wcinam.

Nanu no prosze jaka ladna temka :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry