reklama

Starania, początki

reklama
Ja skończyłam 25 lat równy tydzień temu a staramy się już 13 miesiecy [emoji23] mój chyba za stary.. Chociaż ma już 7 letnia córę :D
Największe są właśnie do 25 lat. Tyle, że w obecnych czasach, mało kto w tym wieku się decyduje na dzieci, bo zwyczajnie nie ma na to warunków. Ale wiecie biologia swoje, cywilizacja swoje niestety.

reklama
Cześć, dołączam do forum po latach. Jestem mamą 10-latka i 8-latki i zapragnęliśmy jeszcze jednego maleństwa. Z synkiem udało się w pierwszym cyklu starań po odstawieniu tabletek anty, z córką wyszło nie wiadomo kiedy, mimo, że uważaliśmy i omijaliśmy dni płodne. Teraz staramy się od lipca i na razie bez efektów. Cykle mam ok.26 dniowe. Teraz 3 cykl starań, już po owu więc czekam na efekty, było 5 zbliżeń więc może wreszcie wyjdzie. Ehhh mocno się niecierpliwie. Byłam nastawiona, że pójdzie jak po maśle, tak jak wcześniej, a tu chyba już lata nie te. Ja mam 35 a mąż 37. Może już za starzy jesteśmy... Ale tak bardzo marzy nam się przeżyć to jeszcze raz, ten szalony czas kiedy życie wywraca się do góry nogami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry